هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Nature
منو ببر... -
@Soniaaa
هر کسی بچشو داد برم ......... کاش ارومیه قبول بشم ، هر روز با دختر خالم بازی کنیم .....
خدای من .....@Nature
مومن 18 سالته -
@Soniaaa
هر کسی بچشو داد برم ......... کاش ارومیه قبول بشم ، هر روز با دختر خالم بازی کنیم .....
خدای من .....@Nature
موافقم
بچه ها زندگینننن -
@Nature وقتی پای دانشگاه و رشته خوب در میون باشه، آره هستم
-
@ma-a
من خودمم برا خودم انقدر مهم نیستم ... تولدشو میخوای راس 12 تبریک بگی؟!@AmirReza-Bhb
️
-
@ma-a
یبار این تصمیم گرفتم هنوزم تولدشو تبریک نگفتم اونم ب تلافی حس میکنم تولد منو تبریک نگفت@Soniaaa واییییی
-
@ma-a
من خودمم برا خودم انقدر مهم نیستم ... تولدشو میخوای راس 12 تبریک بگی؟!نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ma-a
من خودمم برا خودم انقدر مهم نیستم ... تولدشو میخوای راس 12 تبریک بگی؟!حاجی کسی برا ما تولد نمیگیره بیا برا هم بگیریم ی روز
جدا از لوس بازی
ی کیک بزنیم تو صورت هم
خوش میگذره -
@Danial-al دنبال شریک جرمیا
-
@Nature
مومن 18 سالته -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یادم باشه ۱۲ شب شد تولدشو تبریک بگم
یاااادم باشههه
تروخدا یادم نرهالارام بزار
من روز تولد دوستم الارام گوشیم اعلام کرد ولی خاموشش کردم و دیگه یادم رفت بگم تا چهار روز بعد که خودش پیام داد -
@Nature وقتی پای دانشگاه و رشته خوب در میون باشه، آره هستم
-
HADAF MAN آنالیز نمیخواد یه موضوع قدیمی از اون فرد پیدا کنید میشه آیدی قبلی رو پیدا کرد
🥲
ممنون سلامت باشیدنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ عه نمیدونستم :)))
-
یادم باشه ۱۲ شب شد تولدشو تبریک بگم
یاااادم باشههه
تروخدا یادم نرهالارام بزار
من روز تولد دوستم الارام گوشیم اعلام کرد ولی خاموشش کردم و دیگه یادم رفت بگم تا چهار روز بعد که خودش پیام دادAnne والا همون یدونه الارم صب روانیم میکنه
این یکیو برنمیتابم -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Anne ن شب خوبیه برا مردن من ک دارم جون میدم
امشبم تموم میشه میره و یه خاطره از یه شب مزخرف برات میمونه ولی تو به یاد میاری که با قدرت ازش رد شدی
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تکذیب میکنم
وی ب خواسته خود جای خود را فدای جانان کرد -
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ma-a
من خودمم برا خودم انقدر مهم نیستم ... تولدشو میخوای راس 12 تبریک بگی؟!حاجی کسی برا ما تولد نمیگیره بیا برا هم بگیریم ی روز
جدا از لوس بازی
ی کیک بزنیم تو صورت هم
خوش میگذره@Danial-al
دوست داشتم اینکارو بکنیم ولی متاسفانه تاریخ تولدمو یادم نیس آخرین باری که برام تولد گرفتی 5 سالگیم بود -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Anne ن شب خوبیه برا مردن من ک دارم جون میدم
امشبم تموم میشه میره و یه خاطره از یه شب مزخرف برات میمونه ولی تو به یاد میاری که با قدرت ازش رد شدی
-
تکذیب میکنم
وی ب خواسته خود جای خود را فدای جانان کرد@Danial-al چیشد نفهمیدم
باز تو نامفهوم حرف زدی