هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به هر کی اعتبار میدم که بشه ۳۰۰ تا غیردرسی ها براش باز بشه بعدش عذاب وجدان میگیرم که باعث اعتیادش به اینجا میشم
@Hanji سلام
یه موضوع دیگه ای هم که هست به نظرم اون دسته از دوستانی رو که میدونیم درس میخونن منشن نکنیم که وقتی میان انجمن وقتشون هدر بره سر جواب دادن به منشن ها نه ؟🥰 -
Rahman Aa
دیشب لپ تاپو روشن گذاشته بودم داشتم میفرستادم خوابم برد لپ تاپ هم شارژش تموم شد همش پرید
الان میفرستم دوباره
شرط اول صداقته دیگه... -
Uranium
دیشب که جیم شدم
پرستو بابایی خیلی ریز پیچوندی
-
Uranium در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی اصلا هم زود نیس من از وقتی بچه بودم تو یازدهمی
بسه دیگهواییی نباید اول صبحی اینو می دیدم
پرستو بابایی ببخشید
-
پرستو بابایی خیلی ریز پیچوندی
Uranium
بله بله ،معلومه منو نشناختی -
پرستو بابایی ببخشید
Uranium
فدات عیب نداره -
@Hanji سلام
یه موضوع دیگه ای هم که هست به نظرم اون دسته از دوستانی رو که میدونیم درس میخونن منشن نکنیم که وقتی میان انجمن وقتشون هدر بره سر جواب دادن به منشن ها نه ؟🥰razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji سلام
یه موضوع دیگه ای هم که هست به نظرم اون دسته از دوستانی رو که میدونیم درس میخونن منشن نکنیم که وقتی میان انجمن وقتشون هدر بره سر جواب دادن به منشن ها نه ؟🥰خب اینجا اکثرا درس میخونن
یعنی انجمن درس خون هاست اصلا....
ولی چشم -
@Soniaaa
جنسش که قطعا خوب بوده
شایدم نیت شوهرش برای خرید انگشتر خیلی خالص بوده زنش ۲۰۰۰ سال پیش مرده هنوز انگشتر دستشهReza-H
این قضیه نیت خیلی تاثیر گذاره -
razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji سلام
یه موضوع دیگه ای هم که هست به نظرم اون دسته از دوستانی رو که میدونیم درس میخونن منشن نکنیم که وقتی میان انجمن وقتشون هدر بره سر جواب دادن به منشن ها نه ؟🥰خب اینجا اکثرا درس میخونن
یعنی انجمن درس خون هاست اصلا....
ولی چشم@Hanji نه نه نخواستم بگم کسی درس نمیخونه منظورم این بود مثلا فارغ التحصیلا یا کسایی که منتظر نتایجن اینا فعلا درس نمیخونن بقیه که درس میخونن و مشغولن اونارو الکی منشن نکنیم همین نخواستم بی ادبی کنم🥰
.
-
@Hanji نه نه نخواستم بگم کسی درس نمیخونه منظورم این بود مثلا فارغ التحصیلا یا کسایی که منتظر نتایجن اینا فعلا درس نمیخونن بقیه که درس میخونن و مشغولن اونارو الکی منشن نکنیم همین نخواستم بی ادبی کنم🥰
.
razie_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji نه نه نخواستم بگم کسی درس نمیخونه منظورم این بود مثلا فارغ التحصیلا یا کسایی که منتظر نتایجن اینا فعلا درس نمیخونن بقیه که درس میخونن و مشغولن اونارو الکی منشن نکنیم همین نخواستم بی ادبی کنم🥰
.
نه گل متوجه حرفت شدم
️
درست میگی
بی ادبی نیست