هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیلییی خوابم میاد چند ساعت پای کامپیوتر بودم داشتم بازس می کردم
.
دیگه اخر اای توانمه دیونممjahad_121 سلام
چه بازی؟ -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina شبت بخیر عزیزم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب هم نیاد من راحت بخوابم فردا نزدیم صبح بیاد
الیته قبلش جواب اعتراضم بیاد
سفارشاتی که پذرفته نمی شود
-
@Szeretlek من بلدم به ۴ لهجه تورکی خودمون و ۳ تا دیگه حرف بزنم مثلا مث افغانیای که ازبکان چون تو باغمون کار میکنن کاملا زیونون یاد گرفتم یا تقریبا اردبیلی یا ارومیه ایم میفهمم
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Szeretlek من بلدم به ۴ لهجه تورکی خودمون و ۳ تا دیگه حرف بزنم مثلا مث افغانیای که ازبکان چون تو باغمون کار میکنن کاملا زیونون یاد گرفتم یا تقریبا اردبیلی یا ارومیه ایم میفهمم
ارومیه ای رو تا حالا نشنیدم ولی من ازبکی و استانبولی و ترکی اذربایجانو بلدم
میتونم بنویسم و حتی کتاب ترکی هم میخونم
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Nila YS
ممنون
اهااان مرسی
موفق باشید
از پزشکی راضید؟
به دارو فکر میکردید؟
یا مثلا فیزیوشما هم همینطوررر🩷🩷
بعنوان سال اولی به نظرم نتونم نظر کاملا درستی بدم ولی خوب برای من بهترین رشتهای بود که میتونستم برم و خداروشکر راضی ام.به دارو اصلا علاقه نداشتم.فیزیو ها رو بعد از پزشکی زده بودم و بهش فکر میکردم ولی خوب جزو دستهای بودم که پزشکی تعهدی ۱/۵ رو زودتر از فیزیو زدم،احساس میکردم با پزشکی میتونم بیشتر و در حوزهی گستردهتری کمک کنم،هرچند فیزیو طول تحصیلش کمتره و زودبازدهترهNila YS
مرسی خیلی لطف کردیییی️
راستش من از شیفت شب پزشکی خوشم نمیاد
و از درسای دارو هم بیشتر حفظیه خوشم نمیاد
علاقمم دندون بود نمیخوره ترازم احتمالا به اطراف خودمون
برا همین بین این سه تا گیجم -
شب هم نیاد من راحت بخوابم فردا نزدیم صبح بیاد
الیته قبلش جواب اعتراضم بیاد
سفارشاتی که پذرفته نمی شود
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو جنگ صلیبی
ورژن جدید ش ه گمونم دادشم نصب کرده یک جنگ سخته منم درویرش شدم نفهمیدم کی این همه ساعت گذشت.
اخرشخستم شد نتونستم شکستش بدم
یک عالم نیرو ساختم رفت جنگیدم نشد. -
دیگه سیوش کردم کامپیوتر خاموش کردمم
-
به طرز باور نکردنی دلم میخواد این بارهم دکتر بهمنی محاسباتش درست باشه🥲
-
@Venus655
-
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Szeretlek آخه حتی فرهاد که حرف زدم باهاش با زبون تبریزیان فرق داشت ولی کامل میفهمیدم مثلا جلو به زبون ما میشه ایلَرعه به زبون فرهاد اینا میشه قاباخ
-
@Szeretlek این جور حرف زدن یه طایفه داریم بنام نمدی قشنگ اینجوری حرف میزنن مثلا میگن گدوب اُرا ورولوب
Rahman Aa این طرز صحبت شبیه همدانه
-
@Szeretlek آخه حتی فرهاد که حرف زدم باهاش با زبون تبریزیان فرق داشت ولی کامل میفهمیدم مثلا جلو به زبون ما میشه ایلَرعه به زبون فرهاد اینا میشه قاباخ
Rahman Aa
ماهم میگیم قاباخ
اما ترکیه ایا میگنon
جلوش میشه اونونده -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Szeretlek بهبههه بیاد شما ها که بلدید یک تاپیک بزنید ما یی که 0 ریم یادمون بدید
-
عه منم یه مدت stornghold : Legends بازی میکردم و هنوزم دارم(یه مدل جنگ صلیبی)
ولی دیگه رفتم سراغی بازی ماشینی بعد از شکست سنگین تو نصب forza horizon 3 (با حدود ۳۰ گیگ نت نامحدود تلفات) رفتم سراغ بازی زامبی و اکشن
ولی انصافا بازی استراتژی یه چیز دیگست... -
@Szeretlek آخه حتی فرهاد که حرف زدم باهاش با زبون تبریزیان فرق داشت ولی کامل میفهمیدم مثلا جلو به زبون ما میشه ایلَرعه به زبون فرهاد اینا میشه قاباخ
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa سلام سونیا خوبی؟
-
Rahman Aa این طرز صحبت شبیه همدانه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan اره دقیقا چون از همدان اومدن یا ما یکی داریم بنام فارسی مدان اینا اصلا بلد نیستم فارسی حرف بزنن یکی هم هست
-
Rahman Aa
من یه مشاور تبریزی داشتم نمیفهمیدم چی میگه مجبور شدیم فارسی حرف بزنیم این تبریزی ها یه جوری حرف میزنن
ولی تو انقد میکشی نفهمم هم شبیه یه چی میکنمنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Szeretlek