هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شب هم نیاد من راحت بخوابم فردا نزدیم صبح بیاد
الیته قبلش جواب اعتراضم بیاد
😂😂😂 سفارشاتی که پذرفته نمی شود -
@تومیوکا-گیو جنگ صلیبی
ورژن جدید ش ه گمونم دادشم نصب کرده یک جنگ سخته منم درویرش شدم نفهمیدم کی این همه ساعت گذشت.
اخرشخستم شد نتونستم شکستش بدم
یک عالم نیرو ساختم رفت جنگیدم نشد. -
دیگه سیوش کردم کامپیوتر خاموش کردمم
-
به طرز باور نکردنی دلم میخواد این بارهم دکتر بهمنی محاسباتش درست باشه🥲🚶🏻
-
@Venus655 😂👌🏻
-
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Szeretlek من بلدم به ۴ لهجه تورکی خودمون و ۳ تا دیگه حرف بزنم مثلا مث افغانیای که ازبکان چون تو باغمون کار میکنن کاملا زیونون یاد گرفتم یا تقریبا اردبیلی یا ارومیه ایم میفهمم
😂😂 ارومیه ای رو تا حالا نشنیدم ولی من ازبکی و استانبولی و ترکی اذربایجانو بلدم 😂😂 میتونم بنویسم و حتی کتاب ترکی هم میخونم
-
@Szeretlek این جور حرف زدن یه طایفه داریم بنام نمدی قشنگ اینجوری حرف میزنن مثلا میگن گدوب اُرا ورولوب
-
@Szeretlek آخه حتی فرهاد که حرف زدم باهاش با زبون تبریزیان فرق داشت ولی کامل میفهمیدم مثلا جلو به زبون ما میشه ایلَرعه به زبون فرهاد اینا میشه قاباخ 🙂
Rahman Aa
ماهم میگیم قاباخ
اما ترکیه ایا میگنon
جلوش میشه اونونده -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Szeretlek من بلدم به ۴ لهجه تورکی خودمون و ۳ تا دیگه حرف بزنم مثلا مث افغانیای که ازبکان چون تو باغمون کار میکنن کاملا زیونون یاد گرفتم یا تقریبا اردبیلی یا ارومیه ایم میفهمم
😂😂 ارومیه ای رو تا حالا نشنیدم ولی من ازبکی و استانبولی و ترکی اذربایجانو بلدم 😂😂 میتونم بنویسم و حتی کتاب ترکی هم میخونم
@Szeretlek بهبههه بیاد شما ها که بلدید یک تاپیک بزنید ما یی که 0 ریم یادمون بدید 🍒😂
-
عه منم یه مدت stornghold : Legends بازی میکردم و هنوزم دارم(یه مدل جنگ صلیبی)
ولی دیگه رفتم سراغی بازی ماشینی بعد از شکست سنگین تو نصب forza horizon 3 (با حدود ۳۰ گیگ نت نامحدود تلفات) رفتم سراغ بازی زامبی و اکشن
ولی انصافا بازی استراتژی یه چیز دیگست...👌 -
@Szeretlek آخه حتی فرهاد که حرف زدم باهاش با زبون تبریزیان فرق داشت ولی کامل میفهمیدم مثلا جلو به زبون ما میشه ایلَرعه به زبون فرهاد اینا میشه قاباخ 🙂
-
Rahman Aa این طرز صحبت شبیه همدانه
-
Rahman Aa 😂😂 من یه مشاور تبریزی داشتم نمیفهمیدم چی میگه مجبور شدیم فارسی حرف بزنیم این تبریزی ها یه جوری حرف میزنن
ولی تو انقد میکشی نفهمم هم شبیه یه چی میکنم 😂😂 -
Nila YS
مرسی خیلی لطف کردیییی❤️✨
راستش من از شیفت شب پزشکی خوشم نمیاد
و از درسای دارو هم بیشتر حفظیه خوشم نمیاد
علاقمم دندون بود نمیخوره ترازم احتمالا به اطراف خودمون
برا همین بین این سه تا گیجم 💔🚶🏻 -
@Szeretlek
سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟✨🌻 -
دیگه آنقدر خستمه نمی تونم برم سایت سنجش بزنم ببینم جواب اعتراض ه اومد یا نه
-
@Tatlı-oğlan اره دقیقا چون از همدان اومدن یا ما یکی داریم بنام فارسی مدان اینا اصلا بلد نیستم فارسی حرف بزنن یکی هم هست
-
@Soniaaa خواهش میکنم،کاری نکردم🩷کلا بازهی انتخاب رشته حتی استرسش از اعلام نتایجم بیشتره،آدم هر دقیقه یا حتی ثانیه تصمیمش عوض میشه:(باید بهترین تصمیمو با توجه به شرایط گرفت:(
Nila YS
همین هر دقیقه دارم ی تصمیم میگیرم آخرم پشت کنکور میمونم😂💔