کافــه میـــم♡
-
یه دیالوگ تو یه فیلم "کتاب سبز" بود که خودش یه اصل زندگیه؛ میگفت: «وقتی کاری رو انجام میدی صد در صد انجامش بده. وقتی کار میکنی، کار کن. وقتی میخندی، بخند. وقتی میخوری جوری بخور انگار آخرین باره که غذا میخوری.» به نظر من اصل زندگی همینه. اینکه ما یه سری چیزا رو میخوایم ولی صد درصد خودمونو نمیزاریم و این خوب نیست. بعضی وقتا باید اگر هدفمون اون رشته هست، اون کارس، اون درسهس، اون خونه هست یا ماشینه و یا حتی چند ساعت وقت گذرون با آدمهای که دوسشون داریم، باید تماماً خودمونو تو اون لحظه بزاریم.
-
- برایِ رسیدن به هر چیزی میجنگم جز دلی که برایِ من نیس:)
-
محله ما يک رفتگر دارد.
صبح که با ماشين از درب خانه خارج ميشوم
سلامي گرم ميکند و من هم از ماشين پياده ميشوم
و دستي محترمانه به او ميدهم؛
حال و احوال را ميپرسد و مشغول کارش ميشود.همسايهي طبقهي زيرين ما نيز دکتر جرّاح است.
گاهي اوقات که درون آسانسور ميبينمش
سلامي ميکنم و او فقط سرش را تکان ميدهد
و درب آسانسور باز نشده براي بيرون رفتن خيز ميکند...به شخصه اگر روزي براي زنده ماندن نيازمند اين دکتر شوم،
جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر، به شدّت لذّتبخشتر از طبابت آن دکتر براي ادامهي حياتم است.!!تحصيلات مطلقاً هيچ ربطي به شعور افراد ندارد.
-
-
بهتر است ساکت باقی بمانی و یک احمق به نظر برسی تا اینکه سخن بگویی و تمام تردید را از بین ببری.
آبراهام لینکلن
-
یکی از فامیلای نزدیکمون چند سال پیش با یه پسری دوست میشه پسره شاگرد مغازه بوده وقتی اعتیاد داشته خانواده تردش میکنن و اینم تا بعد اینکه ترک کرده بوده سمتشون نرفته بوده این دختره با همه چیش میسازه تایم نداشتنش بی پولیش همه چی با همه چی کنار میومده بعد تایم طولانی که باهم بودن دختره شوخی شوخی میگه بنظرت وقتش نیست زنت بشم؟ پسره هم بهش میگم الان بنظرت بابات به یه شاگرد مغازه دختر میده؟
اینجوری میشه ک دختره فک میکنه نه واقعا اینطوری نمیشه پیش بره کم کم پسره رو با خانوادش آشتی میده با خانواده خودش آشناش میکنه با کمک بابای خودشو یکمم مامان پسره واسش بوتیک میزنن پسره میاد خاستگاری و عقد میکنن
تا چندین ماه زوج خوشگل و خوشبخت فامیل بودن ولی متاسفانه زیاد طول نکشید یه روز دختره سرزده میره که واسش ناهار ببره و همیشه دعا میکنه کاش پام میشکست نمیرفتم
بخاطر اینکه مچ پسره رو تو اتاق پرو مغازه با یه دختره گرفته بود
همونجا دعوا میشه و بعد یه مدت طلاق میگیرن فقط دختره بش میگه کاش انقد بی چشم و رو نبودی؛)آیدایِ شاملو
-
1jasakab.mp4
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم
مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم
طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری
غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم -
_میدونستی ساحل، نماد مرگه؟
_یعنی چی؟
دود سیگارشو بیرون داد و خندید.
_هر چیزِ قشنگی از درون مرده...
تا حالا بهش دقت نکردی؟
سـاحل عـاشقتـرین طبـیعـت هستـیه...
_نمیفهمم
سرش برگردوند و نگاهش کرد :
-چون غرق شده...
ساحل به عشق دریا مرده…
درست همونجایی که به زیر آب رفت غرق شد.
ساحل توی دریا تموم شد...
حالا دریا به عشق ساحل هر بار موج هاشو میفرسته.
اما نمیدونه خودش خیلی وقت باعث مرگش شده!
....... -
ذهنت که درگیر باشد
حتی اگر کل شهر را قدم زنی
خسته نمیشوی
مگر از افکارت -
هل تريد أن تعرف سر قوتي؟
لا أحد أحبني حقا قط... -
این پست پاک شده!
-
VID_20230930_013231_834.mp4
Pov. و هیچ عشقی از دیگران دریافت نخواهد کرد آنکه حتی از خانواده اش عشقی ندید