هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوستان قبولیتون رو تبریک میگم و امیدوارم بهترین اتفاق ها در ادامه راه براتون بیفته
و از مسیر پیش روتون بسیار لذت ببرین
مبارک باشه
0-0ftm
@Miss-Joker
lO_Ol
@Dex
ramses kabir
Aaannniiitttaaa
@Fatemegoli8282
Baby-_-Yooda
@mahan-hosein-poor
erfany
ها نا
Mehrdad dehghan
Fadaei_Hossein128Ainoor ممنون دوست خوبم
️
-
الان اوضاع اینجوری شده که ارتباط دوستانه من با یکی از دوستای خ صمیمیم میتونه منجر ب این باشه که این عزیز احمق پشت سر منم چنین حرفایی بزنه:)
-
بچه های دوازدهم و کلا فارغ التحصیل شده ها
هنوز که اول سالیه اینو بپرسم ممنون میشم جواب بدین...
برای امتحان نهایی زبان املای کلمات اهمیتش چطوریه؟
بزرگ ترین چالش من تو زبان املای کلماته
@دوازدهم @فارغ-التحصیلان-آلاء@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه های دوازدهم و کلا فارغ التحصیل شده ها
هنوز که اول سالیه اینو بپرسم ممنون میشم جواب بدین...
برای امتحان نهایی زبان املای کلمات اهمیتش چطوریه؟
بزرگ ترین چالش من تو زبان املای کلماته
@دوازدهم @فارغ-التحصیلان-آلاءکلا اهمیت بده اینا ببین چه برسی کردن که نمرات شاهکاره - خوشبختانه فضای مجازی و اینا هست که بعد دو ساعت سوالات با جواب میاد بیرون و تو می تونی چک کنی و با برسی هایی که من کردم 98 درصد بچه ها اونی که برسی کردن نبودن
اینجوری بگم دنبال زیربغل مار می گردن که نمره ندن تو زیر بغله رو نده -
تاحالا تنها بازار نرفتم
حس خوبی نداره:/
ولی خب از اونجایی که خیلی میگردم بچه ها رو نمیبرم که اذیت نشن
️
-
خواب موندم
-
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها یه تاپیک بود برا دانشجوهای ترم اول زده شده بود پارسال
میتونی کسی پیداش کنه؟🥲پیدا کردی به منم بگو🥺
-
Ainoor ممنون دوست خوبم
️
Mehrdad dehghan سلام
جسارتا رتبه تون چند بود؟ -
Mehrsa 14 در چه بسا تجربه هایی که چراغ راهن
گفته است:
خب سلاممم درپی درخواست دوستامون و انتقال تجربه هایی که میتونه چراغ راه باشه دلم خواست که از عمد تو همین تاپیک یه سری توصیه هایی که بنظرم میتونه مفید باشه و تجربه خودم هست رو براتون بگم.
راجب روش مطالعه درس ها باید بگم که من از سال نهم میخواستم روش مطالعم رو عوض کنم یه سری راه ها رو انجام دادم چون به نظرم کندخوان بودم اما نشد کم کم به این باور رسیدم که مدل درس خوندن خودمو داشتم و نمی تونم تغییرش بدم کاری به درست و غلطش ندارم
اما روش مطالعه م تو همه درسا یه چیز بیشتر نبود اول کتاب درسی زیست و شیمی متن ریاضی سوالا فیزیک متن و سوالا و بعدم کتاب تست در صورت نیاز درسنامه اگرسر کلاس درس عمیقا مفهوم مژالب فیزیکی و ریاضی و شیمی رو درک کنید کار راحت تره قبل از شروع تست نکات تستی که از درسنامه یا کلاس یاد میگرفتم هم مرور میکردم و بعدم تست ها و نکاتش قطعا نمیشه گفت این روش تضمینیه اصلا اسمش روش خاصی نیست صرفا با دقت خوندنه کتاب خصوصا تو زیست به نظر هیچی نداره اما واقعا جدی گرفتنش لازمه ذهنو نظام مند میکنه به جای پر کردنش از انبوه نکته های شلخته که احتمال فراموشی اش زیاده شکل زیست
بدون کلاس کنکور و فقط با یه منبع هم میشه موفق شد البته که شعار نمیدم چون شرطش حداقل سطح نسبتا قابل قبول تدریس دبیرای مدرسه هم هست اگر واقعا جوابگو نیست میشه کلاس رفت اما اگرم شرایطش جور نشد خودتون از درسنامه هم بخونید و فیلمای درسی هم ببینید میشه.لازمه بگم فیلمای آلا چقدر خوب بود و کمکم کرد؟:)
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@Matrixممنونم بابت وقتی که گذاشتی
️
-
اما واقعا مصاحبه چند تا رتبه برتر رو دیدم داخل چنلا
اینطورین که شرایط مالی خوبی ندارن و از فیلمای رایگان آلا استفاده می کردن....
این کار آلا واقعااا قشنگه
دهم که مجازی شدیممعلم ما رو از سر خودش باز کرد و ما با فیلمای آلا جلو اومدیم
الانم دیدم راه ابریشم رو پک کاملش رو گذاشته ۱ میلیون و خرده ای
اول فکر کردم واسه کسایی که شرایط مالی خوبی ندارن اما الان دیدم برای همه همینه://///// -
officer k میگم شما هیچ تحقیقی کردی ک ایا همه ذخیره ها رو میگیرن یا نه؟؟