هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ نه تورو قرآن این حرفی که من زدمو از ذهنت پاک کن
️
کلا مجاز و استعاره را جدا از هم بدون شبیه همون ادبیات مدرسه.
بخدا تو پستت نوشتم یبار و پاکش کردم.
جدا فرستادم چون قبلا گوشم پیچونده شده که هیچ وقت از سمت مجاز استعاره رو توضیح ندم.
بعد کلا اون نرگسی هم که تو ذهنت مجازه باید ببینی معنای بیت چی بوده.
شاید واقعا استعاره نداشته و مجاز بوده.نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ نه تورو قرآن این حرفی که من زدمو از ذهنت پاک کن
️
نه این که نمیدونن چرا نرگسو میشه به چشم مانند کردو منظورم بود
کلا مجاز و استعاره را جدا از هم بدون شبیه همون ادبیات مدرسه.
حتما باشه
بخدا تو پستت نوشتم یبار و پاکش کردم.
جدا فرستادم چون قبلا گوشم پیچونده شده که هیچ وقت از سمت مجاز استعاره رو توضیح ندم.اووو
بعد کلا اون نرگسی هم که تو ذهنت مجازه باید ببینی معنای بیت چی بوده.
اصلا یادم نیس کتاب کدوم پایه بود
شاید واقعا استعاره نداشته و مجاز بوده.
باشه خیلی ممنونم
-
_ Reza _ اگه واسه بیخوابیه که استراحت کن
اما از قطره هم میتونی حین تایمای مطالعاتیت استفاده کنی خیلی خوبهدانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges_ چشم مرسی ازت
ولی مشکل اینه خوابم نمیاد
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من فقط اومدم که یه غزل بفرستم چون دلم پر بود و شرح حال بود! و بعدش برم بخوابم، کِی؟ چهل دقیقه پیش
-
ولی من فقط اومدم که یه غزل بفرستم چون دلم پر بود و شرح حال بود! و بعدش برم بخوابم، کِی؟ چهل دقیقه پیش
-
این صحبتا چقدر باعث میشه چیز یادبگیریم
-
من اگه این امتحان ادبیات پاش رو گلوم نبود عمرا این چیزارو میرفتم سراغش
-
..
..
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا دیگ خستممممم هم جسمی هم روحی همه طوره خستم
️
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ از اتاقم از کتابام از همه درسایی ک باهاشون زندگی کردمو و عاشقشون بودم خسته شدم نمیخوام جلوچشم باشن دیگ 🥺 نیاز دارم یکم اونجور ک خودم میخوام زندگی کنم اگه این کنکور لنتی بزاره لطفا دیگ امسال به خوبی و خوشی تموم شو
-
دیگ از اتاقم از کتابام از همه درسایی ک باهاشون زندگی کردمو و عاشقشون بودم خسته شدم نمیخوام جلوچشم باشن دیگ 🥺 نیاز دارم یکم اونجور ک خودم میخوام زندگی کنم اگه این کنکور لنتی بزاره لطفا دیگ امسال به خوبی و خوشی تموم شو
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat مگه اونم امتحانه؟؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat ها بهتان نمونه سوال اینا نداده؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat ها خو باو همان ها حفظ کنید دگر