هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک برا هندسه من چه کنم ؟نمونه سوالات نهایی رو دارم میزنم ولی احساس ناکافی بودن دارم....
-
آدمک برا هندسه من چه کنم ؟نمونه سوالات نهایی رو دارم میزنم ولی احساس ناکافی بودن دارم....
-
دارم موفق میشم دیگه...
باید به خودم بگم سخت نگیر مرد دیگه خالص و ناخالصو داری میریزی آشغالی -
razie_ چقدر دیر دیدممم واییییی
نه بابا زحمت چی
خودم حس خوبی میگیرم لایک میکنم
راستیییی سلاممممم راضیه مرسییی من عالی خودت چطورییییSunniva
سلااااممم سلما خداروشکررر که خوبی 🥰.منم بد نیستم ممنون.
-
-
@Comrade_Bayat سلام
این سوالات آزمایش همشون از کتاب میان
توی کتاب اگه نگاه کنید احتمالا یه آزمایش کنیدی چیزی در این باره هست
من خودم یادم نیست، ولی فکر کنم با استفاده از یه گوی دوکی شکل بود و یه کارایی با اون میکردیم...Akito یه چند تا آزمایش هست، ولی هیچکدوم اشاره نکردن چجور میشه عدد بار رو مقایسه کرد، اینم توی یه پی دی افی از آموزش و پرورش دیدم(یه جایی توی یه پی دی اف رسمی ای انتظارات از دانش آموز رو خواسته بود)، از اینا هم بعید نیست سوال خارج از کتاب بدن.
-
@Comrade_Bayat البته به این رسیدم
واسه محاسبشم به شکل تجربی از الکتروسکوپ کمک میشه گرفت
البته اگه منظورش از محاسبه عدد دقیقه
نمیدونم چطور میشهNarges_ اره اینا هست، ولی متاسفانه این قضیه ربطی بهش نداره. این بحث تراکم بار و تفاوت چگالی توی همون جسمه، ولی ازمایشه چگالی سطحیش رو خواسته بود، یعنی مقدار بار تقسیم بر مساحت. میشه یه جوری برای اون پرسش هم آزمایش نوشت، فقط لازم هست که بایه دستگاهی مقدار بار جسم رو به صورت عددی اندازه گرفت که هرچی کتاب رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم.
ممنونم از وقتی که گذاشتید -
اینقد مشق و جزوهی ننوشته دارم که خدا داندد
️
گزارش کارای هماتو
خوندن زبان
ایمنی و گزارش کاراش
هماتو
خدایااااا
بیوشیمیی
اینو من باید نمرهی خوب بگیرم
استاد اینقد زحمت نکشیده که برم ۱۵بگیرم باشم بیامممم
وای شنبه هم امتحان دارم
اونم کلیییی صفحه اسسس
اصن یه وضعیههه
امروز باید گزارش کارای هماتو رو حداقل تموم کنم
اگه مهمون نیاد شاید بتونم ایمنی هم بنویسمممم -
گوشیمم شارژ ندارهههه
برم تا جا داره دوتا رو بنویسم حداقللل -
Narges_ اره اینا هست، ولی متاسفانه این قضیه ربطی بهش نداره. این بحث تراکم بار و تفاوت چگالی توی همون جسمه، ولی ازمایشه چگالی سطحیش رو خواسته بود، یعنی مقدار بار تقسیم بر مساحت. میشه یه جوری برای اون پرسش هم آزمایش نوشت، فقط لازم هست که بایه دستگاهی مقدار بار جسم رو به صورت عددی اندازه گرفت که هرچی کتاب رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم.
ممنونم از وقتی که گذاشتید -
گوشیمم شارژ ندارهههه
برم تا جا داره دوتا رو بنویسم حداقللل