هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam ممنونم عزیزم🫠🥺🩷
همینطور خودت🫂 -
Aqua
من هنوز در تعجبم
شورا اجازه قانونگذاری نداره این تو قانون اساسی هم هست
قانون گذاری کار مجلسه
چرا شورا این کار رو کرده؟
من پارسال مناظره مجید حسینی با معاون رییس شورا رو دیدم مرده کلی امار و ارقام داد
بهش گفت طرم طرح خوبیه ولی شما هیییییچ زیر ساختی برای این کار ندارین -
زهرا بنده خدا 2replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
در هرشرایطی سخت نیست ریحانه...
حداقل یه سری کارا راحت تر از خیلیای دیگه است...
ولی این بخشش متاسفانه آره...
متاسفانه...
متاسفانه...
و متاسفانه همشم تقصیر این ور نیست...
به استادمون گفتم من یه درصدم برم میخوام برگردم..
استاد: شما کار تحقیقاتی بخوای کنی موادمیخوای
دستگاه میخوای
ما تحریمیم خانم فلانی!
نداریم خیلی چیزا رو...
همشم تقصیر خودمون نیست
خیلی از دانشگاهای برتر دنیا ۵۰۰سالشونه
ما سابقهی اولین دانشگاهمون به صورت دانشگاه شاید یه قرن باشه
پن:
اینا همش درده...
آقا مگه به ما نمیگن تو کادر درمان
نگاه به نژاد و دین و فرهنگ طرف نکنید؟!
خب ما که با فلان ماده و دستگاه پزشکی نمیخوایم بمب بسازیم لعنتیااااا -
فقط من امسال میدونین چی عصبیم کرد؟
سازمان سنجش تو اپارات لایو گذاشته بود اگه اشتباع نکنم اردیبهشت یا اسفند بود
بعد قرار بود محتواش بر این اساس باشه که چطور فرهنگیان قبول بشیم کنکور و نهایی رو خوب بدیم و اینا
۲ ساعت بود
از این دوساعت مرتیکه اشغال فقط یک و ساعت و نیم تبلیغ کرد
که از این کتاب فقط ۲۰۰۰ تا هست با این پک هم نهایی رو ۲۰ بگیرید هم کنکور رو عالی بدین فقط دوهزارتا هست همین الان به فلان شماره فلان چیز رو پیامک کنید
چقدر اون شب من حرص خوردم چقدر حرص خوردم
سازمان سنجش خودش مافیاست به قران -
Gharibe Gomnam بنیاد سنجش بود یا سازمان سنجش؟
-
هندسه هم تمام شد
-
Gharibe Gomnamreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
واقعیتش بقیه رشته هاهم همینن
واقعا همینن
از دور خوب به نظر میان
آره ؛ مواد و ایناهم خودمون باید بسازیم
شرکت سیناژن یا آریوژن یا...
اینا با چنگ و دندون بالا اومدن عملا -
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
کاهش جان تو من دارم و من میدانم
که تو از دوری خورشید چهها میبینی
"شهریار"
-
راجع به تحریم من سال کنکورمم شنیده بودم یه حرفایی رو...
ولی خب آدم تا نیاد یه کم فضای کاری رو نبینه اونقدرا درک نمیکنه چه خبره و نبود هر کدوم از این مواد و دستگاها یعنی توقف کار...
مگر اونم یا با واسطه از این کشور و اون کشور گرفت که اگه سالم برسه....
یا تولید داخل بشه که همت میخواد.....
و همت میخواد و همت!! -
SiliS
بنیاد سنجش
این دوتا فرق میکنن؟ -
نهایی سه سال واسه دانش آموز درس خون خوبه
درس خون از این بابت که یه دانش آموز موظف که درس روزشو میخونه به تکلیف استاد در مدرسه درست و حسابی و معلم همون کار گوش میده میره خونه تمریناتو حل میکنه تمرینات مشابه میشینه ازمایش طراحی میکنه میاره تقدیم استاد میکنه امتحانای میانترم رو میزنه بعد میره نوبت اولو میده بعد میره نهایی میده با تسلط به مفاهیم کتاب درسی و همون برنامه آرمانی اندیشیدن به کاربردن فهمیدن
بعد سال بعد
بعد سال بعداینجوری نمیذاره یه المپیادی با علم صرف بیاد این سه سال تلاش خالصانه اش رو از بین ببره
نمیذاره کسی که همینجوری یهو به غیرتش برخورد 9 ماه مونده به کنکور سرنوشتشو رقم میزنه
بلکه درست و حسابی میدونه چون تلاش میکنه برنامه ریزی داره از فهمیدن خوشش میاد میتونه به چیزی که میخواد برسهولی ما از این شرایط
نه مدرسشو
نه معلمشو
نه کتاب درسی اصولیشو
نه آزمایشگاهشو
نه حوزه سبک زندگیشو(هویت سلامت سواد رسانه)
هیچیشو نداریم اومدیم این روشو اجرا کردیم
روش خوشگله ولی بدون امکانات و تمهیدات قبلش
به نظر من البته اینجوریهولی اگه واقعا یه دانش آموزی از مدل سازی گرفته و فهمیدن چگالی و تجربه آزمایش توریچلی و رابطه درصد غرق شدگی و فهمیدن اصل شناوری با آزمایش های مخصوصش و درک درست انرژی و اصطکاک و رسیدن به فرمول آزمایشگاهی های دما و گرما و آزمایش و فارادی و دیدن خازن های مختلف و دیدن کاربردشو بستن مقاومت متوالی موازی به مدار و درک آرمانی نبودن ولت سنج و آمپر سنج و به دست آوردن مقاومت با فلز های مختلف همچنین پیدا کردن موقعیت مکانی با آهنربا و از اون ور تجربه سه بعدی از حرکت چند متحرک در دستگاه سه بعدی و فهمیدن کاربرد لرزه نگار ها آزمایش کنید های دینامیک و آسانسور و. ایجاد فرکانس و شکستن لیوان تست بازتاب با لیزر در حالت های مختلف زاویه ای آینه و حتی تجربه سه تا آینه تست کردن دوپلر به صورت واقعی تابوندن فرابنفش برای فوتوالکتریک ماکت کاربرد لیزر
از اون ور شیمی هم که دیگه میدونید از دست گرفتن و درست کردن مولکول با گلوله و میله گرفته تا استفاده از اوت لوک و این داستانا برای درک جرم اتمی میانگین
ولی چند مدرسه میتونن اینارو طبق راهنما معلم عملی کنن و دانش آموز یاد بگیره و بدونه که فهمیده بدون استرس کنکور و اگه سوالی مطرح شده اون میتونه جواب بده
صرفا اینکه اردیبهشت ماه معلم بیاد تو دو صفحه آزمایش کنید هارو بنویسه بگه همینارو حفظ کنید یکیش میادهیچی فقط مفهوم که نمیفهمم برای مفهوم چجوری میشه یه کتاب 100 صفحه ای رو خوند و مفهوم رو فهمید میشه اصن
نمیدونم شاید بشه...
-
Gharibe Gomnam آره خیلیی
بنیاد سنجش یه موسسه هست 2 3 ساله با این اسم فعالیت میکنه مافیاس شدیدا
قبلا موسسه فرزانگان بود درش تخته شد
صاحبش فامیلمونه -
زهرا بنده خدا 2replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
به نظر من همین نیستن
بهترن
پزشک عمومی ای که میزنه تو کار زیبایی و اول کار وام میلیاردی میگیره یعنی یه خبری هست
(منکر تلاشش نیستم)
955623/1000113