هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فقط یادمه همون اوایل تعطیلی یکم که زیاد شد خودمون رفتیم با معلم ریاضیمون هماهنگ کردیم که بیا تو تلگرام درسا رو پیش ببریم عقب نمونیم:)
به باقی درساهم سرایت کرد
و همون موقع یادمه از اولیا اعتراض اینا کردن که چرا میذارید چهارتا بچه پشت گوشی بشینن تصمیم بگیرن که چی بشه چی نشه می گفتن ما نمیتونیم برای هر درس تو یه گروه عضو باشیم یا اصلا چرا کلاس اینا جدا از مدرسه باید همچین کاری کنه:)))) -
فقط یادمه همون اوایل تعطیلی یکم که زیاد شد خودمون رفتیم با معلم ریاضیمون هماهنگ کردیم که بیا تو تلگرام درسا رو پیش ببریم عقب نمونیم:)
به باقی درساهم سرایت کرد
و همون موقع یادمه از اولیا اعتراض اینا کردن که چرا میذارید چهارتا بچه پشت گوشی بشینن تصمیم بگیرن که چی بشه چی نشه می گفتن ما نمیتونیم برای هر درس تو یه گروه عضو باشیم یا اصلا چرا کلاس اینا جدا از مدرسه باید همچین کاری کنه:)))) -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
@AmirBardia
بایوی شادم این بود و هست و خواهد بود:
«وقتی شاد نبود شاد بودیم» -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من به مدیر اعتراض کردم که دبیر زبان ما خوب درس نمیده اشتباهی رفته بود به دبیر زبان انسانی ها اینو گفته بود
-
من به مدیر اعتراض کردم که دبیر زبان ما خوب درس نمیده اشتباهی رفته بود به دبیر زبان انسانی ها اینو گفته بود
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
بنده خدا دبیر زبان -
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسر چقدر خاطره هی داره یادم میاد
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد این درحالیه که فقط یک سال حضوری بودیم ما!
-
Anzw 18
کلا من تو هر موسسه ای درس خوندم یا کلاس حتی خارج از برنامه درسو کنکور رفتم تلگرام حکم آمریکای کثافت رو داشته -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امتحانای زمین شناسی رو همگی جمع شدیم یه جا امتحان دادیم. همممممه یه چیز نوشتیم.
بعد دوتا دوتا نمرهها یکی شده بود
من یدونه از همه بالاتر.
هرجور حساب میکردیم منطقی نبود -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
دانشگاه هم تربیت بدنی مجازی داشتیم.
ویدئوها سم... سم... سم -
یه بار ما یه کلاس داشتیم دبیر اسرار که بیاید تو شاد هیچی خلاصه دقیق یادم نیست هی ویس میفرستاد نمیومد برامون یا ویساش برای ما باز نمیشد اون روز خیلی خنده دار بود
بدی شاد این بود که تو خود صفحه پیام برات نمی اومد باید از نرم افزار خارج میشدیم که پیامای جدید بیاد. کاش حداقل همون ایتا برگزار میکردند کلاس هارو از شاد خیلی بهتر بود. -
الآن بین دوستای خودم رسمه هروقت دلشون میگیره ویدئوهای ورزش منو نگا میکنن دلشون وا میشه
-
پارسال کلاس میرفتیم به معلمه گفتیم یه گروه تو تلگرام بزن گفت مسئولیتش به عهده خودتونه گفتیم خب باشه
بعد گفت نه من میدونم تو تلگرام یکی از پسرا میره مخ یکی از دختران رو میزنه
حالا ما 3 تا پسر خیلی مظلوم و ساکت بین 9 تا دختر شلوغ بودیم و کار به جایی نداشتیم
معلمه مصداق بارز «کافر همه را به کیش خود میپندارد» بود -
هیچ وقت درک نکردم چرا مدیر برای چند تا وویس نهایت تقدیر و تشکر رو از دبیرا داشت و می گفت خیلی زحمت کشیدن
واقعا کاری برای ما انجام ندادن -
Anzw 18
دانشگاه هم تربیت بدنی مجازی داشتیم.
ویدئوها سم... سم... سم -
الآن بین دوستای خودم رسمه هروقت دلشون میگیره ویدئوهای ورزش منو نگا میکنن دلشون وا میشه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
تراپی؟نه ممنون ویدیو های دانیال رو نگاه میکنم