هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade
خیلی خوبه -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نشسته ام در انتظار این غبار بی سوار
دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمی زند... -
Matin Mousavi 1
آدم واقعن متاسف میشه برای نسلهای آیندهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 آینده چه همی الان داریم میبینیم واقعاااا مزخرفهه یه بچه ۱۴ ۱۵ ساله چجو بایه شکست عشقی بخوره!! باو آمریکا و اروپا بچع ها تا سن ۱۸ سالگی حق ندارن مشروب بخورن بعد اینجا تو مدرسه دختر عموم دخترای کلاس ۷ عرق بردن سر کلاس!!!
و ای افتضاحه!!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
خدا نسازه برا کسایی که بلا ره سر کشور ما آوردن!!
-
Blue28 آینده چه همی الان داریم میبینیم واقعاااا مزخرفهه یه بچه ۱۴ ۱۵ ساله چجو بایه شکست عشقی بخوره!! باو آمریکا و اروپا بچع ها تا سن ۱۸ سالگی حق ندارن مشروب بخورن بعد اینجا تو مدرسه دختر عموم دخترای کلاس ۷ عرق بردن سر کلاس!!!
و ای افتضاحه!!
Matin Mousavi 1 :))))))))آدم واقعن میمونه
-
Blue28 آینده چه همی الان داریم میبینیم واقعاااا مزخرفهه یه بچه ۱۴ ۱۵ ساله چجو بایه شکست عشقی بخوره!! باو آمریکا و اروپا بچع ها تا سن ۱۸ سالگی حق ندارن مشروب بخورن بعد اینجا تو مدرسه دختر عموم دخترای کلاس ۷ عرق بردن سر کلاس!!!
و ای افتضاحه!!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 وایی
وحشتناکه
اینا عمری دیگه نمی کنن این طور -
یجاهاییم خوشحال میشی از سخت گیری خونوادت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه در
شعردانه
گفته است:
کاکل از بالابلندی رتبه ای پیدا نکرد
زلف از افتادگی قابل به مشک و عنبر است
خیلی جالب و قشنگ بود -
یه کی بود
میگفت اینا تو این سن شروع کردن کی میخوان تمومش کنن؟ -
Matin Mousavi 1 :))))))))آدم واقعن میمونه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 محدودیت ای بلا ره سر آدم میاره! آدم وقتی چیزی ره ازش محدود کنن هی تحریک میشه روبه او جیز که ببیته چیه ای که یع عمره نمیرارن دس بزنم بش
-
@f-nalist هعی فرزام
-
Matin Mousavi 1 وایی
وحشتناکه
اینا عمری دیگه نمی کنن این طورفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجامعه یسری محدودیت ها داره که باعث شده بچه ها الگو غلط بگیرن و تو سنین خیلی کم بدبخت بشن! اگه جامعه باز بود ایجو نمیشد
-
Blue28 محدودیت ای بلا ره سر آدم میاره! آدم وقتی چیزی ره ازش محدود کنن هی تحریک میشه روبه او جیز که ببیته چیه ای که یع عمره نمیرارن دس بزنم بش
Matin Mousavi 1 همشم محدودیت نیست
الان منم محدودیت دارم ولی علاقهای هم ندارم به این کارا -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجور یه من نگاه نکن
آتیش به هستیام نزن
مست از می عشق توعم
طعنه به مستیام نزن
آتیش به هستیام نزن -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام باهات حرف بزنم
از دست من فرار نکن
بیشتر از این دل منو
عاشق و بیقرار نکن
از دست من فرار نکن -
Matin Mousavi 1 همشم محدودیت نیست
الان منم محدودیت دارم ولی علاقهای هم ندارم به این کارافارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 ++
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه
مث یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه
وقتی میایی با اون چشمات دنیامو پر نور میکنی
غصهی تنها موندنو از دل من دور میکنی -
این عوعوی سگان شما نیز بگذرد
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگای قدیمی در اوج سادگی انقدر معنیشون قشنگه که آدم سیر نمیشه از گوش دادنشون
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده