هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
سلام خوبین آقای یوسفی ؟
-
Zahra2020
سلام ممنونم خانم کاظمی
شما خوبین؟ خوش میگذره؟ -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی یهویی یکی از دوستان که زیاد هم با هم صمیمی نیستیم زنگ زد گفت چند قدم با ضریح امام رضا فاصله دارم تو از ذهنم گذشتی صحبت کن:)))
قربونت بشم من امام رضا که خواستی بگی من همه جوره حواسم بهت هست حتی وسط تصمیمی که گیج شدی براش :))) -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خواهش میکنم
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
خوبم خداروشکر
بچه ها کجان
بدجوری دلم تنگ شده واسه بچه های انجمن 🥲🥹
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بلو کجایی🥹
-
نمیدونم چرا حس میکنم دکتر کاظمی آشتیانی نسبت به بقیه دانشمندان ایرانی خاص تر بوده یعنی یه الگوی عجیب و غریب
-
Zahra2020
الحمدلله
بچهها بودن الان نیستن ولی در کل تو انجمن هستن به جز نسترن و فاطمه خانم که خداحافظی کردن -
نمیدونم چرا حس میکنم دکتر کاظمی آشتیانی نسبت به بقیه دانشمندان ایرانی خاص تر بوده یعنی یه الگوی عجیب و غریب
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
چون رشته ای که توش تحصیل کرده خفن بوده
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist شاید نهایت ارزوی منه کمی شبیه ایشون بودن در علم:))
-
Zahra2020
الحمدلله
بچهها بودن الان نیستن ولی در کل تو انجمن هستن به جز نسترن و فاطمه خانم که خداحافظی کردندانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
عه....که اینطور 🥹...فاطمه منظورتون جهاد هست ؟
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20
انشالله
-
-
@jahad-20 خیلی حرفه به جای اینکه آرزوش پذیرش در پژوهشگاه های دیگه باشه(مثل خیلی از دانشجوهای الان) خودش موسس یه پژوهشگاه بشه این خیلی ارزشمنده
-
Zahra2020
آینور -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20
میتونی دکتری شو بگیری
-
@jahad-20 خیلی حرفه به جای اینکه آرزوش پذیرش در پژوهشگاه های دیگه باشه(مثل خیلی از دانشجوهای الان) خودش موسس یه پژوهشگاه بشه این خیلی ارزشمنده
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده@f-nalist امثال این آدم ها ما کم نداشتیم تو کشور
تو حوزه های مختلف :))
یکی از نمونه هاش شهید منصور ستاری که فیلمشون هم ساختن ..
به نظرم مهم ترین عامل پیشرفت کشور همین ادم های تحصیل کرده و باسواد و دانشمند ان که غرِ کمبود امکانات رو نمیزنن تا برن بلکه امکانات رو اماده میکنند تا بقیه هم تو اون بستر بتونن رشد کنند (: -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا ولی به تجربه بهم ثابت شده واقعاااا ادم تو کمبودها رشد میکنه
وقتی اون چیزی که تو میخوای نیست خلاق میشی تا با چیز هایی که هست کار تو انجام بدی