هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020
آینور -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20
میتونی دکتری شو بگیری
-
@jahad-20 خیلی حرفه به جای اینکه آرزوش پذیرش در پژوهشگاه های دیگه باشه(مثل خیلی از دانشجوهای الان) خودش موسس یه پژوهشگاه بشه این خیلی ارزشمنده
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده@f-nalist امثال این آدم ها ما کم نداشتیم تو کشور
تو حوزه های مختلف :))
یکی از نمونه هاش شهید منصور ستاری که فیلمشون هم ساختن ..
به نظرم مهم ترین عامل پیشرفت کشور همین ادم های تحصیل کرده و باسواد و دانشمند ان که غرِ کمبود امکانات رو نمیزنن تا برن بلکه امکانات رو اماده میکنند تا بقیه هم تو اون بستر بتونن رشد کنند (: -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا ولی به تجربه بهم ثابت شده واقعاااا ادم تو کمبودها رشد میکنه
وقتی اون چیزی که تو میخوای نیست خلاق میشی تا با چیز هایی که هست کار تو انجام بدی -
بابا نمی فهمم این چیه آخر سرررر
-
هی سرچ میزنم میگه قرص ضد افسردگی...
-
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra2020 متاسفانه رشته ی ما حتی ارشدم نداره چه برسه دکتری
یعنی کسی ارشد بخواد ادامه بده متفرقه میشه؟
-
قشنگترین اتفاق تابستون میتونه تمومشدنش باشه.
-
Zahra2020 متاسفانه رشته ی ما حتی ارشدم نداره چه برسه دکتری
یعنی کسی ارشد بخواد ادامه بده متفرقه میشه؟
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSuccinate اره تو رشته ی ما فعلا اینجوریه که باید گرایشت رو تغییر بدی
هرچند زمزمه هاش بود که قراره تصویب کنند ارشد و دکتراشم بیاد فعلا فقط تنها کاری که کردن یه رشته مرتبط برای ارشد گذاشتن اونم اموزش هوشبری -
Akito ولی من حالتو پرسیدم
صنعتی اصفهان که مکانیک میخواستی میاری ؟
امیدوارم هر چی صلاحته اتفاق بیوفته@Aqua_ دیگه دیگه
نه خیلی بعیده
البته واقعا نمیشه امسال پیشبینی کرد
ولی بعید میدونم
راستی شنیدم قراره پشت بمونی؟
ایشالا تو هم هرچی صلاحته بیاری -
این پست پاک شده!
-
-
Succinate اره تو رشته ی ما فعلا اینجوریه که باید گرایشت رو تغییر بدی
هرچند زمزمه هاش بود که قراره تصویب کنند ارشد و دکتراشم بیاد فعلا فقط تنها کاری که کردن یه رشته مرتبط برای ارشد گذاشتن اونم اموزش هوشبری@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرچند زمزمه هاش بود که قراره تصویب کنند ارشد و دکتراشم بیاد فعلا فقط تنها کاری که کردن یه رشته مرتبط برای ارشد گذاشتن اونم اموزش هوشبریاهاا که اینطورر شنیدم واس پرستاری هم همچین گرایشی هست یعنی آموزش پرستاری
به نظرم رشته هایین که ادامه پیدا کنن خیلی عالیه جدی -
اینکه میگن کتاب بهترین دوست آدمه دروغ محضه
کتابی که یه لیوان چایی نتونه واسه من بیاره چه رفاقتی میتونه با من داشته باشه؟ -
اینکه میگن کتاب بهترین دوست آدمه دروغ محضه
کتابی که یه لیوان چایی نتونه واسه من بیاره چه رفاقتی میتونه با من داشته باشه؟ -
هرچند زمزمه هاش بود که قراره تصویب کنند ارشد و دکتراشم بیاد فعلا فقط تنها کاری که کردن یه رشته مرتبط برای ارشد گذاشتن اونم اموزش هوشبریاهاا که اینطورر شنیدم واس پرستاری هم همچین گرایشی هست یعنی آموزش پرستاری
به نظرم رشته هایین که ادامه پیدا کنن خیلی عالیه جدینوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSuccinate پرستاری ها خودشون ارشد میتونن بگیرن
ارشد پرستاری
ارشد پرستاری ای سیو
ارشد پرستاری ان ای سیو
سی سی یو هم فک کنم دارن
اموزش پرستاری هم جز گرایش هاشون هست
اما ما چیزی به نام ارشد هوشبری نداریم
گرایش هامون کلا تغییر میکنه و تو حیطه اموزش همین اموزش هوشبریه تو حیطه بالین هم ما تو ای سیو و ان ای سیو میتونیم کار کنیم
عذرخواهم میتونم رشته شمارو هم بپرسم ؟ -
Succinate پرستاری ها خودشون ارشد میتونن بگیرن
ارشد پرستاری
ارشد پرستاری ای سیو
ارشد پرستاری ان ای سیو
سی سی یو هم فک کنم دارن
اموزش پرستاری هم جز گرایش هاشون هست
اما ما چیزی به نام ارشد هوشبری نداریم
گرایش هامون کلا تغییر میکنه و تو حیطه اموزش همین اموزش هوشبریه تو حیطه بالین هم ما تو ای سیو و ان ای سیو میتونیم کار کنیم
عذرخواهم میتونم رشته شمارو هم بپرسم ؟ -
Maaah من تا الان چن بار طی سال های مختلف ازمایش دادم.. اره خون میگیرن.. بسته به تنوع ازمایش ممکنه زیاد هم بگیرن نسبتا
دردشم خب.. مثل سرمه دیگه🥲یبار سوزنو میزارن داخل بعد خون میکشن داخل از این ظرف لوله ایا (ک ممکنه همونجوری که سوزن توعه، اندازه چند تا لوله خون بگیرن.. گفتم که بستگی داره چه چیزاییو میخوای ازمایش بدی)
من خودم مشکلی ندارم شخصا..بستگی ب خودت داره ک نسبت ب یچیزی مثل سرم چ حسی داری
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah من تا الان چن بار طی سال های مختلف ازمایش دادم.. اره خون میگیرن.. بسته به تنوع ازمایش ممکنه زیاد هم بگیرن نسبتا
دردشم خب.. مثل سرمه دیگه🥲یبار سوزنو میزارن داخل بعد خون میکشن داخل از این ظرف لوله ایا (ک ممکنه همونجوری که سوزن توعه، اندازه چند تا لوله خون بگیرن.. گفتم که بستگی داره چه چیزاییو میخوای ازمایش بدی)
من خودم مشکلی ندارم شخصا..بستگی ب خودت داره ک نسبت ب یچیزی مثل سرم چ حسی داری
میخوام ببینم چی تو بدنم کمه، چی زیاده
از این آزمایشا که میفهمی چربی خونت چقدره، کدوم ویتامین کمه، کدوم زیاده و این چیزا
سرم که درد نداره، پس یعنی خون گرفتنم درد نداره؟
این خونه رو که میخوان بکشن بیرون حس میکنم درد بگیره ولی 🥲