هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Aqua_ سلام
الان داری بیشتر درسای یازدهم میخونی
تاریخ و اینا که نهایی هستن از کی شروع میکنی ؟
شروع کردی ؟ اگه داری میخونی اوضاع انگیزه الانت چطوره شده تا الان ؟؟نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek
@Aqua_ میخوام ببینم کسایی که تصمیم قطعی گرفتن برای سال بعد تا الان چطورن ، کلا شده خوب بخونن بعد کنکور و... -
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_ نمیدونم کلا به اونور فکر نمیکنم
️
میفهمم
ولی میگم اکثر بچه هایی که میرن این رشته ها اپلای تو فکرشونهاما اون پیوسته است
از رشته های کارشناسی سلولی مولکولی خود بیوتک ختی رشته هایی مثل رشته های من پیرا ها میشه برای ارشد بیوتک پزشکی خوند و بعد تا دکتری ادامه دادهمینطوره
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aqua_ از کی شروع کردی ؟ آزمون ثبت نام کردی؟؟
-
@mahdi-ek
@Aqua_ میخوام ببینم کسایی که تصمیم قطعی گرفتن برای سال بعد تا الان چطورن ، کلا شده خوب بخونن بعد کنکور و...نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek دیگه هر کی میخواد پشت بمونه شروع میکنه تقریبا این موقع ها
-
@jahad-20 اون رتبه خیلی خوبی میخواد فکر کنم باید دو رقمی بشی من خیلی دوستش داشتم
ولی کارشناسیش رو یکی از بچه های اینجا می خوند نمیدونم الان در چه حالهنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 پیوسته که میدونم خیلی رتبه ی خوبی میخواد
ولی این رشته های دیگه که گفتم برای کارشناسی شاید میشد برم نمیدونم شایدم نمیشد ولی خب من نزدم -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek یه هفته پیش
آره -
@Venus655 پیوسته که میدونم خیلی رتبه ی خوبی میخواد
ولی این رشته های دیگه که گفتم برای کارشناسی شاید میشد برم نمیدونم شایدم نمیشد ولی خب من نزدمنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 آره حتما میشده
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aqua_ یکی از اشتباه های بزرگ پارسالم انتخاب غلط آزمون بود
و اینکه خودم دفترچه میگرفتم آخرش هیچ کدوم خوب نمیشد تحلیل کنم
نمیدونم با کدوم آزمون باز پیش برم ولی فکر میکنم گزینه دو بهتره نمیدونم -
@Aqua_ یکی از اشتباه های بزرگ پارسالم انتخاب غلط آزمون بود
و اینکه خودم دفترچه میگرفتم آخرش هیچ کدوم خوب نمیشد تحلیل کنم
نمیدونم با کدوم آزمون باز پیش برم ولی فکر میکنم گزینه دو بهتره نمیدونمنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek فک نکنم آزمون فرق خاصی داشته باشه
اینکه خوب نمیشده تحلیل نمیکردی خب غلط بوده
باید تحلیل میکردی بفهمی چرا خوب نشده -
@mahdi-ek فک نکنم آزمون فرق خاصی داشته باشه
اینکه خوب نمیشده تحلیل نمیکردی خب غلط بوده
باید تحلیل میکردی بفهمی چرا خوب نشدهنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aqua_ نه میرفتم همزمان قلمچی و سنجش و ماز حل میکردم اخرش هیچ کدوم عین آدم تحلیل نمیکردم
-
@Aqua_ نه میرفتم همزمان قلمچی و سنجش و ماز حل میکردم اخرش هیچ کدوم عین آدم تحلیل نمیکردم
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-ek خب اشتباه بوده دیگه کارت
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Pr.Gh.ir انجام شده
همیشه وقتی به تحلیل فیزیک میرسیدم سر سری میشد چون خسته بودم باید یجوری برنامه ریزی میکردم یجا با هم تحلیل نکنم
مخصوصا اوایل اون موقع ها تحلیلت بیشتر زمان میخواد -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که تا شیش بعداز ظهر خوابیدم چجوری بخوابم که صبح زود بیدار شم🥲
️
-
زهرا بنده خدا 2 برای رشته ی ارشد میشه
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
آها...
جالبه! -
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی خوشحالم که دیگه مدرسه ندارم
-
@jahad-20
آها...
جالبه!نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 از رشته های شما هم فکر میکنم خیلی زیاد سمت این رشته میرن
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من آدمای خیلی زیادی دیدم که داخل مدارس خوبی درس نخوندن کنکوری هم قوی نبودن ولی با معدل رتبه های حداقل معقولی آوردن
بیشتر به بچه های منطقه دو کمک کرده و کمی منطقه سه چون بیشتر این آدمایی که میشناسم منطقه دو ای بودن -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
زهرا بنده خدا 2 از رشته های شما هم فکر میکنم خیلی زیاد سمت این رشته میرن
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
مگه داره؟
من گرایش های ارشدمونو دیدم ترم های پیش
بیوتکنولوژی به چشمم نخورد
شاید بهش توجه نکردم...