هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اوه الان دیدم پیاماتو
-
Do you remember when,
When the Nazis forced their rule on Poland,
1939 and the allies turned away.From the underground,
Rose a hope of freedom as a whisper,
City in despair, but they never lost their faith!Women, men and children fight,
They were dying side by side!
And the blood they shed upon the streets,
Was a sacrifice willingly paid! -
Zahra.tg
بازم مشکلی نیست👌🏻
تا وقتی خبر موثق دربارش نشنیدی سعی کن دربارش فکر نکنی(همونطور که پایین تر توضیح دادم دربارش)
هرچیزی که باشه_چه خوب چه بد_ دیر یا زود میفهمی
و با فکر و خیال دربارش مگر اینکه بیشتر روانت بهم بریزه ، معمولا چیزی نداره.مراقب خودت باش دختر=))🌹
-
Anzw 18 چیزی شده؟!
یه صدا و نور خیلییییییییی بد اومد من با هندزفری شنیدم حتی و انگار همه جا شنیدن و دیدن چه اینور شهر چه اونور
ولی میگن رعد و برق بود ولی برفه و همون مقداریه که قبل اون صدا و نور بود نه بیشتر نه کمتر -
چی شده؟؟؟؟!
-
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
ولی تو به اندازه هندوونه های تابستونی شیرینی
سال کنکورم تو خیلی بهم حس خوبی میدادی خیلی بهم گوش میدادی خیلی از رازهام رو بهت میگم خیلی دوست دارم خیلی نازی خیلی مهربونی خیلی خوشگلی اخه توعروسک موفرفری منی 😭😭😭نمیدونم
عوض شدم
بیحوصله و سگ شدمخب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
-
خب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
خب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
شخصیتم عوض شده
اون زهرای هلپر و مهربون نیستم دیگه
حتی نمیدونم از من الان بدم میاد یا نه -
ari_14 هعیی...
-
یا خدا چیشده بچه ها چرا هی مضطربین ک انگار یه چیزی شده؟
-
شخصیتم عوض شده
اون زهرای هلپر و مهربون نیستم دیگه
حتی نمیدونم از من الان بدم میاد یا نه -
هبیج
-
داریخیرام
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟ -
ولی من هر چی سنم بیشتر شده بیشتر فهمیدم باید حالمو خوب نگه دارم و ندارم انرژیم بیوفته و مقدار زیادی هم موفق شدم
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟Michael Vey قابلیت آپلود رو برداشتن.
-
میگم تموم شاعرا برای تو غزل بگن
میگم تموم خندهها سهم لبای تو بشن
پناه لحظههای سرد، شریک آرزوم تویی
میگم همه ستارهها چراغ راه تو بشن