هرچی تودلته بریز بیرون7
-
چی شده؟؟؟؟!
-
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
ولی تو به اندازه هندوونه های تابستونی شیرینی
سال کنکورم تو خیلی بهم حس خوبی میدادی خیلی بهم گوش میدادی خیلی از رازهام رو بهت میگم خیلی دوست دارم خیلی نازی خیلی مهربونی خیلی خوشگلی اخه توعروسک موفرفری منی 😭😭😭نمیدونم
عوض شدم
بیحوصله و سگ شدمخب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
-
خب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
خب طبیعیه که ادما تو یه دوره از زندگی شون ناراحت یا کم انرژی باشن یا حتی عصبانی باشن اینا همه طبیعیه و نباید احساسات رو سرکوب کنی یا خودت رو سرزنش منی فقط باید به خودت زمان بدی
شخصیتم عوض شده
اون زهرای هلپر و مهربون نیستم دیگه
حتی نمیدونم از من الان بدم میاد یا نه -
ari_14 هعیی...
-
یا خدا چیشده بچه ها چرا هی مضطربین ک انگار یه چیزی شده؟
-
شخصیتم عوض شده
اون زهرای هلپر و مهربون نیستم دیگه
حتی نمیدونم از من الان بدم میاد یا نه -
هبیج
-
داریخیرام
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟ -
ولی من هر چی سنم بیشتر شده بیشتر فهمیدم باید حالمو خوب نگه دارم و ندارم انرژیم بیوفته و مقدار زیادی هم موفق شدم
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟Michael Vey قابلیت آپلود رو برداشتن.
-
میگم تموم شاعرا برای تو غزل بگن
میگم تموم خندهها سهم لبای تو بشن
پناه لحظههای سرد، شریک آرزوم تویی
میگم همه ستارهها چراغ راه تو بشن -
اول فکر کردم باگه. ولی بعد از اینکه یه راه حل برای آپلود از طریق آپلود هدر گفتم، اون رو هم برداشتن. یعنی عمدی بوده.
Comrade عالی
-
ولی همچنان اگه کسی خیلی مصر باشه میتونه از سایتای آپلودر استفاده کنه اینجا لینک بذاره
-
البته طبیعتا میشه از لینکای خارجی استفاده کرد. برای اینکه عکس داخل قالب عکس انجمن مثل قبل در بیاد باید لینکی که داخل سایت دیگه(مثل https://uupload.ir/) آپلود شده رو داخل قالب زیر بزاری:

برای آپلود ویدئو و موسیقی هم از قبل ساز و کاری داخل فروم نبود. پس از همون روش پیوند انجمن میشه لینک سایت آپلود رو قرار داد.
[متن لینک](آدرس لینک) -
Anzw 18 چیزی شده؟!
یه صدا و نور خیلییییییییی بد اومد من با هندزفری شنیدم حتی و انگار همه جا شنیدن و دیدن چه اینور شهر چه اونور
ولی میگن رعد و برق بود ولی برفه و همون مقداریه که قبل اون صدا و نور بود نه بیشتر نه کمترZahra.tg
شبکههای تلویزیونمون قطع شدن کلا
فکر کردیم شاید از طرف استان بوده و ترسیدم اونجا اتفاقی افتاده باشه
آره منم یه کم پیش دیدم که گفته بودن نور و صدا به خاطر رعد و برق شدید بوده
امیدوارم که همین بوده باشه و خیره ایشالا