هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هبیج
-
داریخیرام
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟ -
ولی من هر چی سنم بیشتر شده بیشتر فهمیدم باید حالمو خوب نگه دارم و ندارم انرژیم بیوفته و مقدار زیادی هم موفق شدم
-
اممم
من پیر شدم کار با اینجا رو یادم رفته یا واقعا اون ماسماسکی ک اینجا میشد اپلود کرد نیست؟Michael Vey قابلیت آپلود رو برداشتن.
-
میگم تموم شاعرا برای تو غزل بگن
میگم تموم خندهها سهم لبای تو بشن
پناه لحظههای سرد، شریک آرزوم تویی
میگم همه ستارهها چراغ راه تو بشن -
اول فکر کردم باگه. ولی بعد از اینکه یه راه حل برای آپلود از طریق آپلود هدر گفتم، اون رو هم برداشتن. یعنی عمدی بوده.
Comrade عالی
-
ولی همچنان اگه کسی خیلی مصر باشه میتونه از سایتای آپلودر استفاده کنه اینجا لینک بذاره
-
البته طبیعتا میشه از لینکای خارجی استفاده کرد. برای اینکه عکس داخل قالب عکس انجمن مثل قبل در بیاد باید لینکی که داخل سایت دیگه(مثل https://uupload.ir/) آپلود شده رو داخل قالب زیر بزاری:

برای آپلود ویدئو و موسیقی هم از قبل ساز و کاری داخل فروم نبود. پس از همون روش پیوند انجمن میشه لینک سایت آپلود رو قرار داد.
[متن لینک](آدرس لینک) -
Anzw 18 چیزی شده؟!
یه صدا و نور خیلییییییییی بد اومد من با هندزفری شنیدم حتی و انگار همه جا شنیدن و دیدن چه اینور شهر چه اونور
ولی میگن رعد و برق بود ولی برفه و همون مقداریه که قبل اون صدا و نور بود نه بیشتر نه کمترZahra.tg
شبکههای تلویزیونمون قطع شدن کلا
فکر کردیم شاید از طرف استان بوده و ترسیدم اونجا اتفاقی افتاده باشه
آره منم یه کم پیش دیدم که گفته بودن نور و صدا به خاطر رعد و برق شدید بوده
امیدوارم که همین بوده باشه و خیره ایشالا -
میگم تموم شاعرا برای تو غزل بگن
میگم تموم خندهها سهم لبای تو بشن
پناه لحظههای سرد، شریک آرزوم تویی
میگم همه ستارهها چراغ راه تو بشنMichael Vey مایکلییییی
-
Michael Vey مایکلییییی
Anzw 18 دلامممم
-
Anzw 18 دلامممم
Michael Vey
سلام به روی ماهت
خوش برگشتی -
البته طبیعتا میشه از لینکای خارجی استفاده کرد. برای اینکه عکس داخل قالب عکس انجمن مثل قبل در بیاد باید لینکی که داخل سایت دیگه(مثل https://uupload.ir/) آپلود شده رو داخل قالب زیر بزاری:

برای آپلود ویدئو و موسیقی هم از قبل ساز و کاری داخل فروم نبود. پس از همون روش پیوند انجمن میشه لینک سایت آپلود رو قرار داد.
[متن لینک](آدرس لینک)Comrade همیشه یه سوالی ذهنمو درگیر میکنه
چرا اکثر پسرا انقدر راجع به جنگا خصوصا این جنگای جهانی و ... اطلاعات دارن؟ و همچنین از سیاست و اصطلاحاش.
چی میشه که آمار بالایی از پسرا اینجور اطلاعات رو دارن؟ -
Michael Vey
سلام به روی ماهت
خوش برگشتیAnzw 18 ممنونممم دتر
خوبی تو؟ -
Anzw 18 ممنونممم دتر
خوبی تو؟Michael Vey
شکر خوبم تو چطوری؟
چه خبر؟ امتحاناتون از کی شروع میشن؟