هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@Miladsaeedi سلام میلاد فدات عالی تو چطوری؟ 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  اوه اوه   
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        
- 
@Miladsaeedi سلام میلاد فدات عالی تو چطوری؟ Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Miladsaeedi سلام میلاد فدات عالی تو چطوری؟ 
 مخلصیم عالیم
 نبودی؟
- 
@SenatoOor رفتی اومدی تغییر کردی به قول یه دوستمون ملکه مثبت ها بودی ولی الان...  به 1کیلو رسیدم دیگه لازم نیس زحمت بکشی ولی الان لازمه به 1کیلو رسیدم دیگه لازم نیس زحمت بکشی ولی الان لازمه   
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  
- 
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Miladsaeedi سلام میلاد فدات عالی تو چطوری؟ 
 مخلصیم عالیم
 نبودی؟@Miladsaeedi اره به دو دلیل 1: میشه گفت درس 2: هرکیو میشناختم رفته بود دیگه      
- 
@zahra-m1999 سلام 
- 
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  
- 
@SenatoOor رفتی اومدی تغییر کردی به قول یه دوستمون ملکه مثبت ها بودی ولی الان...  به 1کیلو رسیدم دیگه لازم نیس زحمت بکشی ولی الان لازمه به 1کیلو رسیدم دیگه لازم نیس زحمت بکشی ولی الان لازمه   Heroes_Hunter بابا دارم همه رو مثبت میدم ک  
- 
@Miladsaeedi اره به دو دلیل 1: میشه گفت درس 2: هرکیو میشناختم رفته بود دیگه      Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Miladsaeedi اره به دو دلیل 1: میشه گفت درس 2: هرکیو میشناختم رفته بود دیگه      دلیل1 قابل قبول 
 دلیل2 بی مورد بود.

|
 |

شعردانه
شعردانه