هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  صحنه دلخراش +18 بازی کردن با احساسات یک نوشابه      

حالا کات میکنم باهاش تو چی میگی این وسط؟
- 
- 
Heroes_Hunter بابا دارم همه رو مثبت میدم ک  @SenatoOor ما که نمیبینیم    
- 
@SenatoOor ما که نمیبینیم    Heroes_Hunter چشم بصیرت میخواد فک کنم  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor     بستنیم خریدی بستنیم خریدی    نه والا  دختر بد        باشه بعد بخر باشه بعد بخر   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوبید ؟!؟ خوب وخوش و سرزنده و چاق و چله و توپ      
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor     بستنیم خریدی بستنیم خریدی    نه والا  دختر بد        باشه بعد بخر باشه بعد بخر   
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  صحنه دلخراش +18 بازی کردن با احساسات یک نوشابه      

حالا کات میکنم باهاش تو چی میگی این وسط؟659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 نه کالباس نه نوشابه  من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه        خیانت شاخ و دم ک نداره  همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست همون اول میدونسم چشمت دنبال یکی دیگست برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو برو با همون خوش باش بعدشم ک دوغ خوردی دور دهنتو پاک کن تا کسی نبینه خیانتتو میسپارمت به خدا میسپارمت به خدا  صحنه دلخراش +18 بازی کردن با احساسات یک نوشابه      

حالا کات میکنم باهاش تو چی میگی این وسط؟  زمین گرده آخرش به هم میرسیم زمین گرده آخرش به هم میرسیم  
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Miladsaeedi اره به دو دلیل 1: میشه گفت درس 2: هرکیو میشناختم رفته بود دیگه      دلیل1 قابل قبول 
 دلیل2 بی مورد بود.
      @Miladsaeedi موافقم  
 البته یکمم حسش نمیومد.. 
- 
oooooooo بسلامت    
- 
@Miladsaeedi موافقم  
 البته یکمم حسش نمیومد.. Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Miladsaeedi موافقم  
 البته یکمم حسش نمیومد.. خخخخخ 

- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 الکی دلتو صابون نزن،من واسه خودمم نمیخرم چ برسه ب تو  نخر خودم عصر می خرم      واسه هر سه تامون واسه هر سه تامون
 من تو یگان
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 الکی دلتو صابون نزن،من واسه خودمم نمیخرم چ برسه ب تو  نخر خودم عصر می خرم      واسه هر سه تامون واسه هر سه تامون
 من تو یگان

|
 |

شعردانه
شعردانه