-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوش باشین همگی
شاد پیروز و ثروتمند باشین -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11656 said:
من الانشم همینو با خودم میگم چون ادما تغییر پذیرن الانشم میگم همه مثل هم نیستن و از یه دید نمیشه به همه نگاه کرد اما متاسفانه یا خوشبختانه هرکسی دور و برم بود اینجوری بود
نمیدونم کدوم رفتارم غلطه امیدوارم اگه مشکل از من باشه بفهممشمن توی دوستیهام خیلی سرم کلا رفته...بیشتر از اونکه فکرشو کنی..یا من ساده بودم یا اونا آخره بی معرفتا...ولی بیخیالشون شدم..از من ناراحتی؟؟؟
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11651 said:
میدونم همه رو
حسودی ک کلن صدره کاراشونه لامصب
رفیقاتم که به قول یارو گفتنی تا پول داری رفیقتم رفیق بند کیفتم کافیه دو بار دعوتشون نکنی یا دو بار برات پول خرج کنن دیگه اینقد میگن که اره ما اینو دعوت کردیم این دعوت نکرده حالت بهم میخوره
من ک رفیق نداشتم درک کنه ینی تو مدرسم بین ۲۰۰ نفر نه با کسی میحرفیدم نه هیچی یه بار داشتم که اونم دمش گرم مارو به جنس مخالف فروخت و رفت از همون موقع فهمیدم دوست به درد لای جرز دیوار میخوره
بقیشونم ک فقط کارشون گیر باشه دنبالتن بعدش ک حل شد نمیشناسنتبله تو این دوره زمونه واقعا آدم ها تا وقتی ک بهت نیاز دارن و بدردشون میخوری باهات دوست هستن مثل همین ماجرای یول داشتن و دوس داشتن
تا وقتی میتونی کمکم کنی دوستتن اما وقتی کمک لازم داشته باشی اصلا کمک هم ن فقط یکم هم دلی بخوای نمیشناسنت
گاهی از اون هایی نامردی میبینی ک اصلا انتظارشو نداری
من خودم زیاد این درد کشیدم نامردی خیلی بد اما اگه اگه حتی 90درصد ادما بی مرام و معرفت باشن 10درصد بقیه هستن و خوبن
از هرکی بدی دیدین بسپارین بخدا و شما خوب باشین ن خوبی گم میشه ن بدی-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11651 said:
میدونم همه رو
حسودی ک کلن صدره کاراشونه لامصب
رفیقاتم که به قول یارو گفتنی تا پول داری رفیقتم رفیق بند کیفتم کافیه دو بار دعوتشون نکنی یا دو بار برات پول خرج کنن دیگه اینقد میگن که اره ما اینو دعوت کردیم این دعوت نکرده حالت بهم میخوره
من ک رفیق نداشتم درک کنه ینی تو مدرسم بین ۲۰۰ نفر نه با کسی میحرفیدم نه هیچی یه بار داشتم که اونم دمش گرم مارو به جنس مخالف فروخت و رفت از همون موقع فهمیدم دوست به درد لای جرز دیوار میخوره
بقیشونم ک فقط کارشون گیر باشه دنبالتن بعدش ک حل شد نمیشناسنتبله تو این دوره زمونه واقعا آدم ها تا وقتی ک بهت نیاز دارن و بدردشون میخوری باهات دوست هستن مثل همین ماجرای یول داشتن و دوس داشتن
تا وقتی میتونی کمکم کنی دوستتن اما وقتی کمک لازم داشته باشی اصلا کمک هم ن فقط یکم هم دلی بخوای نمیشناسنت
من خودم زیاد این درد کشیدم نامردی خیلی بد اما اگه اگه حتی 90درصد ادما بی مرام و معرفت باشن 10درصد بقیه هستن و خوبن
از هرکی بدی دیدین بسپارین بخدا و شما خوب باشین ن خوبی گم میشه ن بدی -
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11657 said:
خوش باشین همگی
شاد پیروز و ثروتمند باشینیوووو توووو...اینجا تو فروم همه دوستت دارن..خوش بحالت...موفق باشی وشادو ثروتمند
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها اینجام از همه دعوت میکنم ب تاپیک منم بیاین و نظراتونو بگین تا همه استفاده کنن
-
-
- updated - - -
-
بچه ها اینجام از همه دعوت میکنم ب تاپیک منم بیاین و نظراتونو بگین تا همه استفاده کنن
-
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;11659 said:
بله تو این دوره زمونه واقعا آدم ها تا وقتی ک بهت نیاز دارن و بدردشون میخوری باهات دوست هستن مثل همین ماجرای یول داشتن و دوس داشتن
از هرکی بدی دیدین بسپارین بخدا و شما خوب باشین ن خوبی گم میشه ن بدی-
-
- updated - - -
-
بله تو این دوره زمونه واقعا آدم ها تا وقتی ک بهت نیاز دارن و بدردشون میخوری باهات دوست هستن مثل همین ماجرای یول داشتن و دوس داشتن
از هرکی بدی دیدین بسپارین بخدا و شما خوب باشین ن خوبی گم میشه ن بدیمن که بخشیدمشون کار ب کارشونم ندارم
تا خدا هست به خلقش چه نیاز است -
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11657 said:
خوش باشین همگی
شاد پیروز و ثروتمند باشینمیشه صندوق پیاماتو خالی کنی؟؟...یه چیزی بت بگم...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11637 said:
علاقه ای به دوستی با هیچ بنی بشری رو ندارم
بهترین چیز تنهائيه....
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11678 said:
بهترین چیز تنهائيه....
تو الان تنهایتو با نت و افراد مجازی پر کردی. اگه نت نبود و گوشیت نبود وتنها موندی اونوقت واقعا تنهایی و میفهمی تنهایی یعنی چه . نه عزیز بدترین چیزه وتحملش بس سخت اینو دیدم که میگم.
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11685 said:
تو الان تنهایتو با نت و افراد مجازی پر کردی. اگه نت نبود و گوشیت نبود وتنها موندی اونوقت واقعا تنهایی و میفهمی تنهایی یعنی چه . نه عزیز بدترین چیزه وتحملش بس سخت اینو دیدم که میگم.
جامعه پره از افراد نامرد...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11686 said:
جامعه پره از افراد نامرد...
بزار پر باشه خودت مرد باش و مردونگی کن برای اصلاح جامعه باید از خو شرو کرد
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11687 said:
بزار پر باشه خودت مرد باش و مردونگی کن برای اصلاح جامعه باید از خو شرو کرد
هر چه قدر مردتر باشی بیشتر ضربه میخوری...فقط باید نامرد بود! مث جنگل خخخخخخخخخخ یاددهیچکس فقید رو کردم که میگفت اینجا جنگله بخور تا خورده نشی...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11689 said:
هر چه قدر مردتر باشی بیشتر ضربه میخوری...فقط باید نامرد بود! مث جنگل خخخخخخخخخخ یاددهیچکس فقید رو کردم که میگفت اینجا جنگله بخور تا خورده نشی...
تهش مرگه نترس.....*
.بزار وقتی رفتی خاطرات خوبی بجا بزاری.
من نمیگم در حق اونایی که نامردی کردن مردونگی کن اینکار سختیه اما حد اقلش میشه تو دیگه در حقشون نامردی نکنی و بیخیالشون شی.
خدافظ -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11690 said:
تهش مرگه نترس.....*
.بزار وقتی رفتی خاطرات خوبی بجا بزاری.
من نمیگم در حق اونایی که نامردی کردن مردونگی کن اینکار سختیه اما حد اقلش میشه تو دیگه در حقشون نامردی نکنی و بیخیالشون شی.
خدافظدرسته...
خدانگهدار -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11654 said:
اشتباه برداشت نکن
من ادما رو دوس دارم حتی اونایی ک باعث ناراحتیم شدن ، اما رفتار ادما باعث شد از رفاقتم و خوب بودنم سو استفاده کنن منم خیلی راحت میتونم کل زندگیشونو به باد بدم چون همه چی زندگیشونو میدونم اما من ارزشام مثل این ادما نیس
اینکه تمایل به دوستی نداشته باشی با من شاید یکم ناراحتم کنه اما وقتی ۱۰ سال زندگیتو تنها باشی برات عادی عادی میشهآفرین داداش به خودت ارزشات .ایشالا تو دانشگاه و شغل آیندت پر دورت بشه آدما و رفیقای خوبو موفق
. -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
**[گاهی از خیال من گذر می کنی ...
رد پاهایت خط می شود روی گونه ی من ...]0
**-
-
- updated - - -
-
نمیدونم چی بگم.......فقطبرای تا ابد ماندن باید رفت...
گاهی به قلب کسی ...
گاهی از قلب کسی... -
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده