-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11657 said:
خوش باشین همگی
شاد پیروز و ثروتمند باشینمیشه صندوق پیاماتو خالی کنی؟؟...یه چیزی بت بگم...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11637 said:
علاقه ای به دوستی با هیچ بنی بشری رو ندارم
بهترین چیز تنهائيه....
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11678 said:
بهترین چیز تنهائيه....
تو الان تنهایتو با نت و افراد مجازی پر کردی. اگه نت نبود و گوشیت نبود وتنها موندی اونوقت واقعا تنهایی و میفهمی تنهایی یعنی چه . نه عزیز بدترین چیزه وتحملش بس سخت اینو دیدم که میگم.
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11685 said:
تو الان تنهایتو با نت و افراد مجازی پر کردی. اگه نت نبود و گوشیت نبود وتنها موندی اونوقت واقعا تنهایی و میفهمی تنهایی یعنی چه . نه عزیز بدترین چیزه وتحملش بس سخت اینو دیدم که میگم.
جامعه پره از افراد نامرد...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11686 said:
جامعه پره از افراد نامرد...
بزار پر باشه خودت مرد باش و مردونگی کن برای اصلاح جامعه باید از خو شرو کرد
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11687 said:
بزار پر باشه خودت مرد باش و مردونگی کن برای اصلاح جامعه باید از خو شرو کرد
هر چه قدر مردتر باشی بیشتر ضربه میخوری...فقط باید نامرد بود! مث جنگل خخخخخخخخخخ یاددهیچکس فقید رو کردم که میگفت اینجا جنگله بخور تا خورده نشی...
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@s.khaste;11689 said:
هر چه قدر مردتر باشی بیشتر ضربه میخوری...فقط باید نامرد بود! مث جنگل خخخخخخخخخخ یاددهیچکس فقید رو کردم که میگفت اینجا جنگله بخور تا خورده نشی...
تهش مرگه نترس.....*
.بزار وقتی رفتی خاطرات خوبی بجا بزاری.
من نمیگم در حق اونایی که نامردی کردن مردونگی کن اینکار سختیه اما حد اقلش میشه تو دیگه در حقشون نامردی نکنی و بیخیالشون شی.
خدافظ -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11690 said:
تهش مرگه نترس.....*
.بزار وقتی رفتی خاطرات خوبی بجا بزاری.
من نمیگم در حق اونایی که نامردی کردن مردونگی کن اینکار سختیه اما حد اقلش میشه تو دیگه در حقشون نامردی نکنی و بیخیالشون شی.
خدافظدرسته...
خدانگهدار -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11654 said:
اشتباه برداشت نکن
من ادما رو دوس دارم حتی اونایی ک باعث ناراحتیم شدن ، اما رفتار ادما باعث شد از رفاقتم و خوب بودنم سو استفاده کنن منم خیلی راحت میتونم کل زندگیشونو به باد بدم چون همه چی زندگیشونو میدونم اما من ارزشام مثل این ادما نیس
اینکه تمایل به دوستی نداشته باشی با من شاید یکم ناراحتم کنه اما وقتی ۱۰ سال زندگیتو تنها باشی برات عادی عادی میشهآفرین داداش به خودت ارزشات .ایشالا تو دانشگاه و شغل آیندت پر دورت بشه آدما و رفیقای خوبو موفق
. -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
**[گاهی از خیال من گذر می کنی ...
رد پاهایت خط می شود روی گونه ی من ...]0
**-
-
- updated - - -
-
نمیدونم چی بگم.......فقطبرای تا ابد ماندن باید رفت...
گاهی به قلب کسی ...
گاهی از قلب کسی... -
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11685 said:
من از دبستان که به خاطر میارم تنهام تو مدرسه ، همیشم تو خونه بودم مگه با بابام برم بیرون ، بعدشم داداشم بهم کامپیوتر داد دیگه زدم تو اون خط
مهدی من تنهاییمو با نت و گوشی پر نکردم ، من دوم دبیرستان با نت اشنایی شدم و فایدم کردم
من دوستام با هم خوشن میدونی چون هرکدوم ک بزنه تو کرک و پر دیگه اونم تلافی میکنه ولی من نکردم چون همیشه دلم برا طرف میسوزه -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11715 said:
من از دبستان که به خاطر میارم تنهام تو مدرسه ، همیشم تو خونه بودم مگه با بابام برم بیرون ، بعدشم داداشم بهم کامپیوتر داد دیگه زدم تو اون خط
مهدی من تنهاییمو با نت و گوشی پر نکردم ، من دوم دبیرستان با نت اشنایی شدم و فایدم کردم
من دوستام با هم خوشن میدونی چون هرکدوم ک بزنه تو کرک و پر دیگه اونم تلافی میکنه ولی من نکردم چون همیشه دلم برا طرف میسوزهمن از این جنبه که دلم برا طرف بسوزه این قدررررررررررررررررررررررررررررررر ضربه خوردم که نگو
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11715 said:
من دوستام با هم خوشن میدونی چون هرکدوم ک بزنه تو کرک و پر دیگه اونم تلافی میکنه ولی من نکردم چون همیشه دلم برا طرف میسوزهاولا اون دوستات مریضن من ازشان داشتم *خخخ..
بعد داداش اون زمان دوم راهنمایی که اینترنت اصن چیزی نداشت که بخوای تنهایی تو باش پرکنی که . بابا یعنی تو مدرسه ام با هیشکی نبودی -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;11733 said:
اولا اون دوستات مریضن من ازشان داشتم *خخخ..
بعد داداش اون زمان دوم راهنمایی که اینترنت اصن چیزی نداشت که بخوای تنهایی تو باش پرکنی که . بابا یعنی تو مدرسه ام با هیشکی نبودیدوم دبیرستان
نه تو مدرسه تک بودم -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;11738 said:
دوم دبیرستان
نه تو مدرسه تک بودمخخخ انقده مغزم درگیره سر سریع میخونم اوکی فعلا وقتم کمه باید به درس برسم ببخش تا بعد.[emoji8]
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوبید؟
اقا مهدی تونستی از حرفای من چیز ب درد بخورو مفیدی پیدا کنی؟
تونستی ی برنامه بریزی ک تا 14روز دیگه تموم بشه؟