حرفا دارم باهاتون...لطفن حوصله کنید
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
7_ftm مشخصه
من ی مدت تیپ کاملا پسرونه میزدم موهام کوتاه بود
رفتیم بندر بدون روسری با دایی م رفتم بیرون
البته ظریف بودن هیکلم مشخص بود دخترم
بابام هرکاری کرد برم ورزشگاه نرفتم -
7_ftm باید ب این درک برسی ک هیچی جز ایندت مهم نیست
فوتبال هر سال هست...
مهمونی وتفریح مدام هست
اینستا و رفیق هم همینطور...ولی کنکور ن...هرچی بگذره فاصله ات از درس بیشتر میشه
اینو کسی داره بهت میگه ک ۳بار کنکور داده و خسته ی درسهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mobham میدونی خودمم خستم هرشب ب این فک میکنم دوباره دارم ب روزای پارسالم برمیگردم همونکارارو دارم تکرار میکنم همش خودمو گول میزنم
-
7_ftm باید ب این درک برسی ک هیچی جز ایندت مهم نیست
فوتبال هر سال هست...
مهمونی وتفریح مدام هست
اینستا و رفیق هم همینطور...ولی کنکور ن...هرچی بگذره فاصله ات از درس بیشتر میشه
اینو کسی داره بهت میگه ک ۳بار کنکور داده و خسته ی درسهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mobham دقیقا
-
@Mobham میدونی خودمم خستم هرشب ب این فک میکنم دوباره دارم ب روزای پارسالم برمیگردم همونکارارو دارم تکرار میکنم همش خودمو گول میزنم
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده7_ftm میدونی هرسال داریم حسرت پارسال میخوریم
ی بار واسه همیشه تلاشت کن -
@Mobham میدونی خودمم خستم هرشب ب این فک میکنم دوباره دارم ب روزای پارسالم برمیگردم همونکارارو دارم تکرار میکنم همش خودمو گول میزنم
-
7_ftm بیا اینجا جلو بچه ها قول بده...تاثیر داره
من قبلن ۱۵ ساعتم میخوندم گزارشام تو الا هست ولی ی ماه بزور ب ۶یا۸ ساعت میرسوندم...قول بدی ی مدت مجبوری
بعدش عادت میکنی...
استارت هرچیزی سختهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mobham میترسم ب این گزارش دادنه عادت کنم بعد دگ شماها نیاید اینجا و منم بی انگیزه بشم آخه همه تاپیکای این مدلیو وسطا ولش کردن
-
@Mobham میترسم ب این گزارش دادنه عادت کنم بعد دگ شماها نیاید اینجا و منم بی انگیزه بشم آخه همه تاپیکای این مدلیو وسطا ولش کردن
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده7_ftm بنظر من هرکس ی مدت نیاز داره از همه دور باشه
تا بتونه خودش رو هدفش رو زندگیش رو دلیل زنده بودنش رو پیدا کنه -
7_ftm بنظر من هرکس ی مدت نیاز داره از همه دور باشه
تا بتونه خودش رو هدفش رو زندگیش رو دلیل زنده بودنش رو پیدا کنهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh اوهوم
-
@Mobham میترسم ب این گزارش دادنه عادت کنم بعد دگ شماها نیاید اینجا و منم بی انگیزه بشم آخه همه تاپیکای این مدلیو وسطا ولش کردن
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این تایم دقیقا زمانیه که 90 درصد بچه ها ناامید میشن و شل میگیرن. اواخر بهمن تا اواخر فروردین.
بعد به خودشون میان اما یا کلا ولش میکنن یا از روی شتاب و عجله مطالب و سرسری می خونن.لطفا این قدر ناامید نباشید فقط ت ل ا ش کنید هر طوری هست از این مرحله عبور کنید.
موفق باشید همتون. -
7_ftm من همش میام...اصن بیا ب خوده من گزارش بده
منم به تو گزارش میدم
خوشحال میشم باعث شم یکی مثه من نشهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mobham خدایی اگ همیشه باشی من میام گزارش میدم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده7_ftm پارسال تابستون ب وجود ی پسر تو زندگیم عادت کرده بودم
دوتامون بای گروه ده نفره درس میخوندیم
تموم تلاشم میکردم
اما میدونی من خیلی دختر لوسی بار اومدم
تازه یکم تونسم از خانوادم فاصله بگیرم
ی روز دعوامون شد بهم گفت تو هیچی نمیشی
منم تل وهمه چیز و حذف کردم
خطمم شکوندم
ولی دلم واقعا براش شده -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mobham مرسی عزیزم چقدر تو خوبی
-
این تایم دقیقا زمانیه که 90 درصد بچه ها ناامید میشن و شل میگیرن. اواخر بهمن تا اواخر فروردین.
بعد به خودشون میان اما یا کلا ولش میکنن یا از روی شتاب و عجله مطالب و سرسری می خونن.لطفا این قدر ناامید نباشید فقط ت ل ا ش کنید هر طوری هست از این مرحله عبور کنید.
موفق باشید همتون.نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zivar خدا کنه بتونیم موفق بشیم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mobham میتونید رقابتی کار کنید خیلی خوبه
مثلا مدت زمان
رقابت دوستانه -
7_ftm پارسال تابستون ب وجود ی پسر تو زندگیم عادت کرده بودم
دوتامون بای گروه ده نفره درس میخوندیم
تموم تلاشم میکردم
اما میدونی من خیلی دختر لوسی بار اومدم
تازه یکم تونسم از خانوادم فاصله بگیرم
ی روز دعوامون شد بهم گفت تو هیچی نمیشی
منم تل وهمه چیز و حذف کردم
خطمم شکوندم
ولی دلم واقعا براش شدهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh بیخیال بابا این رابطه ها آخر و عاقبت نداره من ک کلا دور این چیزا رو خط کشیدم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MaryaM-_-Sh ن رابطه عاشقانه یا دوستی نبود
خودمم دوسال دورش خط کشیدم -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mobham پس از فردا گزارش بدم؟