-
دختر پاییزreplied to رُمَیصا on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رُمَیصا در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
اومدم بگم به یادتونم و دوستون دارم رفقای بامرام️.....مخلص همتونم
@دختر-بهار
zeinab dehghani
دختر پاییز
@GHAZAL-DALVAND
مهشید حسن زاده مهشید حسن زاده-0 هرچند فک کنم رفتی
شبتون خوشگل🤍قربونت عزیزم
مواظب خودت باش -
چرا ملت یه حرفایی میزنن که اصن نه با عقل جور در میاد نه از لحاظ علمی ثابت شده
-
Potatoreplied to دختر پاییز on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دختر پاییزreplied to Potato on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani خبر بد نباشه بقیه اش حله
-
_Sajjad_replied to Abolfazl Mousavi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi ابوالفضل داداش تو خیلی باحالی
نیستی نیستی یهو میای
خوبی ؟ چخبر؟ -
دختر پاییزreplied to 0-0ftm on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm چطوریایی شیطون کوچولو
تولدت مبارک
حالت خوبه -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to _Sajjad_ on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Sajjad_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها تاپیک انگیزه رو دیدین؟؟
انگیزه چیز مسخره ایه ،آدمای موفق شروع میکنن
-
بچه ها تاپیک انگیزه رو دیدین؟؟
-
aynaz masoumireplied to دختر پاییز on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شده
دختر پاییز قربونت گلم
توهم مراقب خودت باش -
دختر پاییزreplied to aynaz masoumi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi 2خدافظ اینازی مواظب خودت باش
-
من رفتم بای گایز
-
0-0ftmreplied to aynaz masoumi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Potatoreplied to دختر پاییز on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختر پاییز من اصن نمیتونم توصیف کنم چه خبره
همه چی تو هم قاطی شده
ولی خداروشکر که حداقل خبرِ بدی نیس فعلا -
_Sajjad_replied to Miss.Joker on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker هنوزز؟
-
aynaz masoumireplied to 0-0ftm on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm اها اوکی
-
aynaz masoumireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نازنین جمالی 0replied to aynaz masoumi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi منو تو با مینی بوس قراره بریم اروم میره خیلی
-
0-0ftmreplied to aynaz masoumi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
0-0ftm میشه بپرسم اهل کدوم استان هستید؟چون خیلی کنجکاو شدم
اره سیستان و بلوچستان ️
-
دختر پاییزreplied to Potato on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani سلامتی نمیدونم
از منم ک بی خبری
شما چ خبر همه چی خوبه -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دیرینگ دیرینگ ،دیرنگ، دیرینگ دیرینگ دیرینگ دیرینگ دیرییییینگ
با آهنگ بخونید مرسی اهاسترس استرس استرسسسسس
اینم با ریتم بخونید
پست 104501 از 846714