-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
#شادمهر∞
موافقم
من خیلی کم pop فارسی گوش میدم ولی وقتی گوش بدم حتما شادمهر
بقیه رو بریزید سطل زباله -
Dr.alirezaq دانش آموزان آلاءreplied to Gastrointestinal on ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-Sparow
آهنگ انگیزشی چی سراغ داری؟ -
Dr.alirezaq در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Jack-Sparow
آهنگ انگیزشی چی سراغ داری؟داداش اگه امینم گوش میدی که باید بدونی بهترین اهنگای انگیزشی دسته همین بشره :|
-
DarkMind
اون که آره 100%
به جز اون -
کسی اهنگ خارجی گوش نمیده؟
-
Dr.alirezaq اها
چون من اصن طلاقش نمیدم -
Dr.alirezaq در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Jack-Sparow
آهنگ انگیزشی چی سراغ داری؟من بیشتر از نود درصد اهنگ هایی که گوش میدم و دوست دارم یا آروم ان یا نسبتا غم گین =)))
آهنگای اجف وجق یا به قول معروف شاد ریتم منظمی ندارند و عدم پیوستگی شون اعصابمو بهم میریزه :| -
@Jack-Sparow
-
اینو حتما گوش کنید Eminem - Legacy
-
بچه ها آهنگ fade_alan walkerهم قشنگه
-
Dr.alirezaq دانش آموزان آلاءreplied to Gastrointestinal on ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-Sparow
درسته -
شبتون خوش دوستان
that's life :| -
بچه اه من رفتم بخوابم فردا به جای 24 ساعت به یع روز 48 ساعته واسه رسیدن به کارام نیاز دارم
-
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
D.fateme.r همونی که میگفت خورشت بادمجون غذانیست بیا عاشقان حقیقی بادمجون رو ببین
هر چی ک توش بادمجون داره غذا نیست :| خورشت بادمجون ک از پایبست ویران است :|
-
" i gonna "
A big lye
From me to me -
اردبیل انقد سرده با پالتو خوابیدم یدونه پتوزدم روم و دوتاشو انداختم رو تخت تا زیرم گرم تر باشه
ونت پرید
برق رفته
وتنها جایی ک برام بازه انجمنه
کاش میموندم خونمون🥶 -
JaVad.j در نظرت درباره ی نفر قبلی چیه؟:) گفته است:
مداد رنگی اخه مداد رنگی هم شد اسم
حالا ک اینجور شد منم میزارم جا مدادی:/انقد عادت کردیم سرک بکشیم تو زندگی اینو اون که حق خودمون میدونیم در مورد همه چیز افراد اظهار نظر کنیم
برادر محترم
اینجا انجمنه و گذاشتن اسمم اختیاره هرکسی یه چیزی دوست داره
لطفا یاد بگیرید در مورد تصمیم و کار افراد دخالت بیجا نکنید
ممنون -
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اردبیل انقد سرده با پالتو خوابیدم یدونه پتوزدم روم و دوتاشو انداختم رو تخت تا زیرم گرم تر باشه
ونت پرید
برق رفته
وتنها جایی ک برام بازه انجمنه
کاش میموندم خونمون🥶دقیقن مثه دیشب من فازی باور کن منم با پالتو خوابیدم دوتا پتو مادربزرگی روم و تا اخر درجه شوفاژها رو زیاد کردم بازم مثه بید میلرزیدم️
185821/846714