-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to دریا دریایی on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی سلام مامانی خودم
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to کنکوری ام on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط مهدیه بانو انجام شده
کنکوری ام خواهش میکنم عزیزم برای استرسه🥰️سعی کن استرست رو کنترل کنی
-
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی عمه غزی عفریته بیا منو بنداز سره درسم چرااینجوری شدم !!
بیا تا خودم لنگه دمپایی بیارم برات
امشب کمتر از 100 باشی خودم پخ پخت میکنم -
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام چرا ؟دکتر رفتی؟
ن خودم خوب شدم
دست ساز خوب شدش
جانم؟
-
کنکوری ام اوکی مواظب خودت باش زیاد به خودت فشار نیار
ممنون ک بفکر همه هستی
-
حرف بزنید حوصلم پوکید
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
-
مهدیه بانو باشه
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار چه بد پس بشینم در انتظار مهدی مهدی بیا مهدی بیا
-
مهدیه بانو فوتبالی نیستم اصلاااا
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to fateme moosavi 0 on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to fateme moosavi 0 on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 خدا رو شکر فدات منم خوبم ️
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار حرف بزن مثل من استقلال چه میکنه
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو خوبم بانو تو خوبی بیبی من
-
مهدیه بانو چی بگم
-
زهرا از زیر آب بیا بیرون
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to fateme moosavi 0 on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 سلام چطوری؟
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to کنکوری ام on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام چرا ؟دکتر رفتی؟
ن خودم خوب شدم
دست ساز خوب شدش
پست 191576 از 846714