-
علیرضا عفتی 2 یکم مطالعه کنید متوجه میشید ک اطلاعات جعبه سیاه هواپیما 2بار شلیکو نشون داده بود
و هشتک چرا دوبار زدی یه دورانی ترند توییتر بود -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi سلام بله خدارو شکر
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to 0-0ftm on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm بنظرتون وقتی هواپیما از جنس جنگنده بوده و در لایه های این موضوع بوده و ایران هواپیما جنگنده رو یا شکار یا منهدم میکنه
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to marzyeh78 on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه یک بار زده شده
-
علیرضا عفتی 2
طبیعی؟؟
قشنگ نبود -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این یک خطای کاملا طبیعی بوده
که غیر ارادی هم بوده
چرا دوبار زد؟
-
علیرضا عفتی 2 سلام خوبین
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الووووووووووووووو
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to marzyeh78 on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی اینجا نیست ؟
-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marzyeh78 معنیش اینه پشت سیسنم نبود که گردن گرفت
یه مثال میزنم ایران خودرو در حضور وزیر ماشین رونمایی کرد ماشین روشن نشد
دایی منم ایران خودروس گفت مدیر عامل بجای عذر خواهی زیر دستاشو اخراج کرد گردنم نگرفت اونم پیش وزیر صنعتاااااااااااکار اون مدیرایران خودرو شاید غیر طبیعی بوده باشه ولی این ک سردار استعفا بده و معذرت خواهی کنه اولا وظیفش بوده دوما کمترین کاری بود ک میتونست بکنه واسه دلگرمی خانواده های داغدار
و خب البته ک روشن نشدن ماشین با از دست رفتن چندین نفر قابل قیاس نیس -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to marzyeh78 on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
سیاسی ممنوع
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سللللللام
-
marzyeh78 سردار استعفا هم داد قبول نشد
در این حد متواضع -
marzyeh78 معنیش اینه پشت سیسنم نبود که گردن گرفت
یه مثال میزنم ایران خودرو در حضور وزیر ماشین رونمایی کرد ماشین روشن نشد
دایی منم ایران خودروس گفت مدیر عامل بجای عذر خواهی زیر دستاشو اخراج کرد گردنم نگرفت اونم پیش وزیر صنعتااااااااااا -
-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ضمن تسلیت و دل آرامی برای جانباختگان پرواز اوکراین ولی برای من امروز سالگرد مَردی ست که با خودگذشتگی جلوی دوربین ایستاد و کار نکرده را گردن گرفت.
سردار بزرگ ایران تو به ما درس از خودگذشتگی را آموختی، سرت سلامت و عمرت طولانی باد"کار نکرده" رو؟؟؟
-
@جهاد اهاو
-
0-0ftm میدونم گفتم هر کی مونده بره بخونه اول وقته میچسبه
-
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شما واسه غلبع ب ترستون چیکار میکنید
سعی میکنم مثبت ترین حالتو نگا کنم
یا بره اون ترسه یا نترسم
پست 249461 از 846714