-
چرا حالامون انقد بده؟؟
-
Gastrointestinalreplied to MaryaM._.sh on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh
آهان ،
من فک کنم اولین نفری که من اینجا باهاش حرف زدم شما بودین +__+ گرچه شما رو نمیشناسم ، اون زمان شما شما تازه عضو شده بودید -
بچه ها شبتون خوش
-
باید قبول کنیم که تو dlrm بانمک تری️
کجایی هوم؟ عید داره میشه ها!!
بیا ببین امسال عدس کاشتیم جای گندم️
کلی هم سمنو داریم️
بیا ببین دنیا هنوز خوشگلی هاشو داره ️ -
amir ahmadireplied to _Sajjad_ on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sajjad-l شب خوش
-
amir ahmadireplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow اوکی..متوجه شدم
-
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow واقعا
منم شمارو نمیشناسم
ممد خطر نبودی -
Gastrointestinalreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi با سلیقه ات چقد فاصله داشت ؟
-
MaryaM._.shreplied to _Sajjad_ on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sajjad-l چون زندگی بده
و آدما هم بدترش میکنن برامون -
Gastrointestinalreplied to MaryaM._.sh on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh
آره =))
ممد بی خطر -
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow ن خدایی
اذیت میکنی -
amir ahmadireplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow من سبک خاص گوش نمیدم
هرچی به دلم بشینه گوش میدم
اینم خداوکیل جالب بود
ولی اونطور نیست که بخام چن وقت پشت سرهم گوش بدن
ترجیحا خواننده داشته باشه
مثلا موقع بد حالی علی یاسینی -
چه اذیتی باو =)))
ببین روزگار با ما چ کرده ، به ممدم رحم نکرد -
D.fateme.rreplied to مليكابانو on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow اگه راس میگی بگو ببینم
ممدخطر ی کاری کردی با من یادت نیس
ی تاپیک زدی واسم چی بود -
Gastrointestinalreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Jack-sparow من سبک خاص گوش نمیدم
هرچی به دلم بشینه گوش میدم
اینم خداوکیل جالب بود
ولی اونطور نیست که بخام چن وقت پشت سرهم گوش بدن
ترجیحا خواننده داشته باشه
مثلا موقع بد حالی علی یاسینیفاصله اینم تخمین بزن
1554275338_500-miles.mp3 -
Gastrointestinalreplied to MaryaM._.sh on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh
Hey mary mary with me -
مليكابانوreplied to D.fateme.r on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r منم كه مجازيم منم خودمم
252415/846714