-
آگه سلیقه موسیقایی تون ب من نزدیکه لذتشو ببرید
-
amir ahmadireplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow سلیقه موسیقییاییتون چیه؟
-
Gastrointestinalreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow انجمن
-
amir ahmadi اره واقعا
حال منم خیلی بده خیلی حیلی -
چرا حالامون انقد بده؟؟
-
Gastrointestinalreplied to MaryaM._.sh on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh
آهان ،
من فک کنم اولین نفری که من اینجا باهاش حرف زدم شما بودین +__+ گرچه شما رو نمیشناسم ، اون زمان شما شما تازه عضو شده بودید -
بچه ها شبتون خوش
-
باید قبول کنیم که تو dlrm بانمک تری️
کجایی هوم؟ عید داره میشه ها!!
بیا ببین امسال عدس کاشتیم جای گندم️
کلی هم سمنو داریم️
بیا ببین دنیا هنوز خوشگلی هاشو داره ️ -
@Sajjad-l شب خوش
-
amir ahmadireplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow اوکی..متوجه شدم
-
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow واقعا
منم شمارو نمیشناسم
ممد خطر نبودی -
Gastrointestinalreplied to amir ahmadi on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi با سلیقه ات چقد فاصله داشت ؟
-
@Sajjad-l چون زندگی بده
و آدما هم بدترش میکنن برامون -
Gastrointestinalreplied to MaryaM._.sh on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh
آره =))
ممد بی خطر -
MaryaM._.shreplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow ن خدایی
اذیت میکنی -
amir ahmadireplied to Gastrointestinal on ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Jack-sparow من سبک خاص گوش نمیدم
هرچی به دلم بشینه گوش میدم
اینم خداوکیل جالب بود
ولی اونطور نیست که بخام چن وقت پشت سرهم گوش بدن
ترجیحا خواننده داشته باشه
مثلا موقع بد حالی علی یاسینی -
چه اذیتی باو =)))
ببین روزگار با ما چ کرده ، به ممدم رحم نکرد -
252415/846714