-
این پست پاک شده!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi واس خودم رو چک کردم واس ما هم همین قدره البته ما ورزش به احتمال زیاد داریم ولی تو جدول نیستبیشتر مدارس آزمایشگاه و کار افرینی و محیط زیست رو نمی گیرن
-
اکالیپتوسreplied to AmirBarsam on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سلام همون تاپیک نقل قول میزنن کپیش میکنن میان این تاپیک پاسخ و زده و پست میکنن
-
علیرضا عفتی 2 اطلاع دادن نداره دیوونم خودمو تو دردسر بندازم هرچی کمتر بهتر
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگترین صدقه
آن است که دانشی بیاموزید و به دیگری آموزش دهید
بزرگترین صدقه
ان است که میان دو نفر را صلح ایجاد کنید
بهترین صدقه
نگهداری زبان از زشتی هاست
بهترین صدقه
زبان شفاعت برای آزادی اسیراست
-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها چجوری پست ی تاپیکو
نقل قول میزنین توی ی تاپیک دیگه بهش جواب میدین؟؟ -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا هر سال که نگاه میکنم دقت می کنم چیزی کم و کسری نداشته باشه به مدرسه اطلاع بدم.
-
خیلی روز عجیبیه
خیلی عجیب -
Mahsa Najafi تجربی یازدهمreplied to Morteza Khodaie on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie باز خوب تنها نیستم
-
من= هیچ توجیهی روقبول نمیکنم من واقعا ناراحتم من واقعا عصبیم
حالا بعد رفع شدنش همه اینا یادم میره/: -
@sani-painting مث هرسال نیس دیدمش شوکه شدم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-----️ ️ ️-----
زیاد در خاطرات دیگران ورود نکنید،
چرا که در خاطرات هر شخص رازهایی وجود دارد که حتی
می ترسد آن ها را برای خودش آشکار کند!
-----️ ️ ️-----
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi چیش کمه؟ بیشتر مدارس این جوریه بزار واس مدرسه خودم رو چک کنم بهت میگم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این دقیقا همساده ماست
یه همچین تصویری هست که یه جمله از امام خمینی هم زیرش نوشته اونو نداری شیخ؟
-
Morteza Khodaiereplied to Mahsa Najafi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi درسته
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انسان بزرگ نمیشود
جز با افڪارش،
شریف نمیشود،
جز با رفتارش،
و قابل احترام نمیگردد
جز به واسطه اعمال نیڪش...
-
Bio در نگشاید به آن ذات که پهلوی خلق می شکند دم به دم بعد نمازی کند
-
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشبختی
همیشه داشتنِ چیزی نیست.
گاهی خوشبختی لذت عمیق
از نداشته هاست!
«نوعی رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است
-----️ ️ ️-----
پست 270021 از 846714