-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rakhshandeh کسی هس به صدای دل وامونده ما گوش کنه
-
@Rakhshandeh هست
-
خستم این روزا بی انگیزه شدم جنگ اعصاب دارم با خانوادم وبقیه این نفسای آخر کنکوری بودن بد جور زمخته
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Rakhshandeh صبا دیر بیدار میشم شبا تقریبا به نگاه اکثرمدرن زده ها زود میخوابم
-
اثرات قرنطینست
همین -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rakhshandeh درس خوندنم شده عامل تفرقه بین من وفامیل که معتقدن درس باعث شده اخلاقت واعصابت سرجاش نباشه
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zaraa on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa نه عزیزم قرنتینه کجا بود همه جا مارو به زور میبرن
-
چیکار کنممم
-
خب چرا با روح خودت کار نمیکنی؟؟
اهنگای شاد گوش بده
ی ساعت ک درس میخونی ی ربع استراحت کن -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zaraa on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa آره میدونم ولی من هرکاری که کنم زخم حرفایی که بهم میزنن حالا حالاها میمونه
-
@Rakhshandeh خخ کلا محیط خونه...محیط شهر....اخباری ک میگن!!همه اینا تاثیر میذاره
شاید زیاد مهم نبباشه اما ذهن ادم رو این چیزا فکر میکنه و اعصاب خوردی پیش میاد -
@Rakhshandeh اگه میخوای برا خودت زندگی کنی
ب حرف هیشکی اهمیت نده -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zaraa on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa آه که شاید شعار باشه این حرف نمیشه فدای تو اخه
-
@Rakhshandeh اونقدر خودتو قوی کن ک جای هیچ زخمی نمونه
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zaraa on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa چجور قوی کنم؟!
-
@Rakhshandeh شعار نیست اصلا
ب حرف دیگران ی جاهای باید اهمیت داد ولی ی جاهایی نه -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Rakhshandeh ژنتیکی حساس و زودرنجیم یکم
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rakhshandeh همینقد میدونم خودمو داغون کردم
-
@Rakhshandeh گیاهایی رو دمنوششونو بخور ک باعث ارامشن
اونقدراهم ب درس نرس ک کل زندگیت فدای درس شه بعدش روحیت بخاطر همونم خراب شه -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zaraa on ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa تا دلت بخواد دمنوش بستم به خودم تو زمستون
282860/846714