-
سلام بچه ها
اگه کسی می خواد همیار بشه
بگه
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها
بگه
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an سلام...
من دوس دارم ناظم شم... -
سلام بچه ها
بگه
@دانش-آموزان-آلاءفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an همیار چی کار میکنه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
ممنون -
مقایسه تک لپه ای و دو لپه ای تا پایه دهم امیدوارم بدرد بخوره البته اگه دست خط رو نتونستید بخونید معذرت و اینکه یه تشکر جانانه از اقای موقاری جان
مرسی که هستی
@دانش-آموزان-آلاءramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مقایسه تک لپه ای و دو لپه ای تا پایه دهم امیدوارم بدرد بخوره البته اگه دست خط رو نتونستید بخونید معذرت و اینکه یه تشکر جانانه از اقای موقاری جان
مرسی که هستی
@دانش-آموزان-آلاءحیف نیست یه همچین چیزی تو دلی گم بشه ؟
اینو میبرمش تو جزوه ها -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها از استادممنونم ازت برا جوابای شیمی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 ای بابا من خودم به همیار نیاز دارم که منو از انجمن جمع کنه همیاری کجا بود برادر
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استرس کنکور
هرموقع میشینم بخونم اصلا همه حواسم اینه که چرا زودتر شروع نکردم و این همه مبحثو چجور بخونم ،
آخرش زخم معده میگیرم میمیرم
راحت میشم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom مهسا توام ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 مرسی کور کردی جان
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فشار اَثَبی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 خخخخخخخخخ
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@venom مهسا