-
دیدی الان چی دیدم تو آب؟ - چی؟ - ماهی عشق نور - عشق نور چیه؟ - ماهی های کوچولوی یه وجبی ن که عادت عجیبی دارن. زندگیشون هم خیلی غم انگیزه. می دونی چی کار می کنن؟ - هان؟ چی کار می کنن؟ - اونا شبا میان رو آب. ولی تا یه نور بندازی روشون یه هو هجوم می آرن می پرن بالا تو نور. می خوان برسن به مرکز نور. می خوان نور رو ببلعن. اینه که می افتن رو خاک. یه خورده ورجه وورجه می کنن و بعد … می میرن … - ئه الان یکیشو دیدم عشق نورو. - دِ. تو رو که دید نپرید بالا؟
دیالوگه رو دوس دارم خیلی
شب بخیر -
D.fateme.rreplied to __chakisaldva__ on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__saDra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
D.fateme.r
احساس میکنم داره در حق خلاقیت من اجحاف میشه ...
شت خیلی براش کمه هاتو با این خلاقیتت هم منو به اخراج میکشونی هم خودت رو
برای ادمی که دقیقا از 32 ساعت فقط چهار ساعتش رو خوابیده خلاقیت تو هم پاسخگو نیست چه برسه به شت -
D.fateme.rreplied to اکالیپتوس on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گونش اممم الان چندمه پونزدهم فک کنم قرار بود بیاد
رمزشو نمی خوام بفرستم ایمیلشبه احتمال زیاد با فیکش میاد
بزار بچه درس بخونه منم رمزشو ندم البته اگه بازیابیش نکنه -
میخوام تا فردا همین موقع نخوابم :|
-
__chakisaldva__replied to D.fateme.r on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
مگه چیه ؟
بدتر از اوناش رو هم داشتم ... :|
البته داشتم بازی میکردم -
D.fateme.rreplied to __chakisaldva__ on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__saDra__b حالا خداروشکر که نیت بازی بوده
-
miss.besharatireplied to اکالیپتوس on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس
اگه تا الان با فیک نیومده باشه -
iIii\
-
واسه چی فقط ماه پشت ابراست:(
خیلی قشنگه امشب اسمون پر از ستارست هواهم سردد
ولی هر چی گشتم ماهو ندیدم -
سلام
میشه واسه خوب شدن حال یه نفر دعا کنید
.
.
ممنونم ازتون -
اینجا چقد سردتر از بیرونه
-
سلاااام دیب دمینی اومده سیب زمینی اورده
-
athenaa فارغ التحصیلان آلاءreplied to dib.damini on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dib.damini عع سیب زمنی :/
-
حاتون چطورست
-
athenaa عهههه اتنا
-
athenaa فارغ التحصیلان آلاءreplied to dib.damini on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dib.damini اسمتونو بزارید سیب زمنی :/
-
athenaa فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-bernousi کجایید مگ :/
-
athenaa منظورم انجمنه
-
athenaa من معمولا سیب زمینی با خودم میارم وگرنه دیب دمینیم
-
@Amir-bernousi یکم قال کن تا مام فیض ببریم اینجام گرم بشه
33301/846714