-
AMH ما ریاضی ها به گرد درس خونی شما ها هم نمیرسیم
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH نفرمایید جناب امروز که گفتید برید سره درساتون با خودم گفتم پ ببین چه درس خونیه
-
aida saadati دانش آموزان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
SEPEHR ALIZADEH توجه کردین که برنده یکی دیگه بود یا دوباره لینک بدم تا تاپیکه رو مرور کنین؟ من برای جایهز کمک کسی نکردم . حتی تو گروه های خصوصی خودمونم که بچه ها لینک گذاشته بودن تا دوستان برن رای بدن، من گفتم که بهم رای ندن . من برای جایزه کاری نکردم . جایزه شو یکی دیگه میده که من به جایزه ای که اون یه نفر میده راضی ترم ...
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH سلاااااااااااااااام جمعتون جمعه که
-
AMH نه باو ما رو خیلی کت وکلفت فرض کردی
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo اره عزیزم سلام عشقولی خوبی چه همه باهم جم میشم
-
Sh.E بخدا پرسیدم قصد جسارت نداشتم
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH خیلی خوبه همتون موفق باشین و زندگی شادی داشته باشین
-
SEPEHR ALIZADEH منم نگفتم قصد جسارت دارین فقط لحنتون یکم تند بود که با یه لحن متناسب جواب گرفتین
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH خداروشکر یه رقیب کمتر برا ریاضیاااااا
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH خیلی خوبه همتون موفق باشین و زندگی شادی داشته باشین
عالــــــــــــــــــــــــیه
-
Sh.E شرمنده، ولی بنده منظورم این نبود، راستش میخواستم بگم جزو کمتر ریاضی های خیلی پرکار آلایید که نشد دیگ
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to AMH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH اینجا شده مدرسه دوم من که هر وقت دلم برا دوستام تنگ میشه میام اینجا
-
AMH دست شما درد نکنه دیگ
-
fatemeh ganjkhanlooreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH بازم دعوامون کنین بریم سر درسامون لطفا
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH اینجا شده مدرسه دوم من که هر وقت دلم برا دوستام تنگ میشه میام اینجا
چه خوب
-
SEPEHR ALIZADEH شاید به خاطر اینه که قید درس رو زدم یا یه همچین چیزی ...
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to fatemeh ganjkhanloo on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh ganjkhanloo والا من خودم خرما خوردم، نمیتونم بگم نخورید
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH خواهش وظیفیس
اقا شوخی بود به دل نگیرید
380661/846714