-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
برای چی ؟؟؟
نتم تموم شد یه هفته چهار گیگ خجالت میکشم به بابام بگم
-
هرموقع پسرا دعوا میکنن برام مهم نیست :| دخترا که بحثشون میشه اخرش به زدوخورد میکشه :|
دعواها هم زیاد شده چقدر
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ایلین حیدرزهی on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماشاالله با این چهار گیگ چیکار کردید ؟؟؟
-
ان شا الله ماه دیگه همین موقع میبینمتون بچه ها
یا علی -
مهربون باشیم
شاید فردا یکیمون نباشه تو این دنیا:( -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirbernosi on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi
-
0-0ftm بعضی موقعا امکانش نیست
-
@amir-bernousi عاقا برنوسی جو نده بزا بخیر بگذره دعوا نیس اینا
-
-
@amir-bernousi خب اگر امکانش نیست آروم تر باشیم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان شخصی هم توسط ناظم و .... چک میشه ؟؟؟
-
Mr.Fantastic عه دگ تستایه زیست کیو تحلیل کنیم
-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هرموقع پسرا دعوا میکنن برام مهم نیست :| دخترا که بحثشون میشه اخرش به زدوخورد میکشه :|
دعواها هم زیاد شده چقدر
من حرفی ندارم فقط قوانین تو انجمن رو تذکر و یاداوری کردم که با اون برخورد مواجه شدم
میتونید خودتون پستا رو ببینید هیچ پستی پاک یا ویرایش نشده -
@amir-bernousi دعوا نیست که اقای برونسی
-
Amirbernosireplied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 اونطور که گفتن چتای شخصی رو هیچکس دسترسی نداره
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دعواها هم زیاد شده چقدر
من حرفی ندارم فقط قوانین تو انجمن رو تذکر و یاداوری کردم که با اون برخورد مواجه شدم
میتونید خودتون پستا رو ببینید هیچ پستی پاک یا ویرایش نشدهالبته به استثنای پستای مشکل دار
-
آقا اروم باشین :|
-
این پست پاک شده!
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa برخورد به چی ? مثلا اخراج من ? اوکی دلت دلت خنک شه بکن من به گویش دیگه ای حرفی نزدم چندتا حروف بی معنی انگلیسی رو صفحه کجا نوشته ممنوعه??? خیلی زوم کردی گیر بگیری عین بچه ها لطفا درست انجام وظیفه کن
چشم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to romisa on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
577061/846714