-
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیر حسین یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر حسین یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام مجدد عامو زا
امیر فقط باید فارسی حرف بزنی.وگرنه اخراج میشی
-
masood khadmlooreplied to amirh_hmyf on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf
اره
بقیه رو دزد میزنه و ازین جور احتمالات (البته خدارو شکر واس من اینجوری نشد)
ولی واس من در عین ساده و مسخره بودنش گم شد
-
امیر حسین یوسفوند یازدهمreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیر حسین یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
امیرمحمد یوسفوند
@امیرحسین-یوسفوندپسر عمو اید ؟
من فکر کردم امیر محمد یوسفوند هست جواب دادم -
من فعلا برم امتحان دارم
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to masood khadmloo on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
aaa bbb
شما اول بزن رو جزئیات عکس
ببین مکان فایل کجاس و مال چه برنامه ایه -
aaa bbb اصلا حجمی نداره ممکنه همونی باشه که آقای عفتی گفتن
-
Fatemeh Soheilikia ریاضیreplied to امیر حسین یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر حسین یوسفوند موفق باشید
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirh_hmyf شاید بشه با همون یه لیتر بنزین خودمون رو تا یه جایی برسونیم
-
-
یکی از دوستام خودش رفت به مومو زنگ زد
تماس تصویری هم گرفت -
امیرمحمد یوسفوندreplied to aaa bbb on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
aaa bbb
احتمالا دانلود ناقص هست
یا عکس بوده انتقال داده شده ، من ریخته بودم تو فلش وصل کرده بودم به گوشی گالریم اینجوری شد
و احتمالات دیگر
احتمال ویروسی شدن مرحله اخر بزارید -
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to masood khadmloo on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo
اها ممنون -
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند
چمیدونم
تو اینترنت بود -
@sani-painting احتمالش خیلی کمه
با یه لیتر فوقش بشه ۱کیلومتر روند
اونو پیاده هم میتونس بری بنزین بخری بیای
ولی من اگر بودم زنگ میزدم به دوستم بنزین برام بیاره
وقتیم اومد میتونستم از نتش استفاده کنم -
amirh_hmyfreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند وات؟
اینا یه سناریو ساختگی برا اینکه پخش شه عکسه و تبلیغات شه برای پیج و شخص سازنده
577184/846714