-
رفقا همه باشین میخام یه چیزی بگم
-
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to AmirBarsam on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری آره
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بفرمایید.
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری آره
از کجا باید پیدا کنم؟
از توی همون تاپیک جهاد مغنیه؟ -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
انشاالله موفق میشوید.
نترسید و استرس نداشته باشیدمتشکرم . سلامت باشید
همچنین :))) -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to AmirBarsam on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
عکس رو ؟؟؟
از تو اینترنت بگیر -
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
-
رفقای عزیزم امیدوارم همیشه حال دلتون خوب خوب باشه خداروشکر به لطف همه ی شما عزیزان الان حالم خوبه و تونستم خودمو جمع کنم و ادامه بدم.فهمیدم اگه خودم نخام هیچی عوض نمیشه ،این حال خوبمو مدیون همه ی شما عزیزان دلم که به من مث خاهرتون کمک کردید تا از نابودی دور بشم
از همتون مچکرمیه دنیا دوستون دارم
@جهاد
علیرضا عفتی ۲
@Zt D
@امیرمسعود-جعفری
و همه ی عزیزانی که کمک کردن و بهم لطف داشتن
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 نه من تازه اومدم و شما عزیزان دل رو پیدا کردم خاستم تو حال خوبم ازتون تشکر کنم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
آها خدا رو شکر
خواهش میکنم -
Mahsa Najafi تجربی یازدهمreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mahsa Najafi انجام شده
Mahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
رفقای عزیزم امیدوارم همیشه حال دلتون خوب خوب باشه خداروشکر به لطف همه ی شما عزیزان الان حالم خوبه و تونستم خودمو جمع کنم و ادامه بدم.فهمیدم اگه خودم نخام هیچی عوض نمیشه ،این حال خوبمو مدیون همه ی شما عزیزان دلم که به من مث خاهرتون کمک کردید تا از نابودی دور بشم
از همتون مچکرمیه دنیا دوستون دارم
@جهاد
علیرضا عفتی ۲
@Zt D
@امیرمسعود-جعفری
و همه ی عزیزانی که کمک کردن و بهم لطف داشتن
-
خداروشکرباعث خوشحالی شدیم
-
رفتین؟!🥺
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
نه هستم
-
علیرضا عفتی 2 پس چرا سکوت کردین؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی بگیم ؟؟؟
-
علیرضا عفتی 2 انگار کسی دیگه نیس
579816/846714