-
نه میگم شما یک نفر رو دنبال میکنید که امروز اومده شما هم امروز اومدید مبنایی که دنبالش میکنید چیه ؟؟
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 مبنا مون کتاب مرجع
مگه مبنا هم میخواد
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسی جزوه شیمی من ندیده
گفتم شاید اومده انجمن سراغ من بگیرع
واقعنی نیست
پیدا نشد
توکل کنید انشاالله پیدا میشه
-
-
@sani-painting یازدهم تجربی هندسه هاش سختن
ولی بخونی اوکی میشه
میتونی صفر تا صد هندسه اقای شامی زادرم نگا کنی
ایشون خیلی با روشای ساده و جامع سوالارو حل میکنن
تو دروس رشته ریاضی بگری پیدا میکنیamirh_hmyf ممنون پیدا میکنم می بینم
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati به به
چطوری لیلا؟
خوبی؟قربونت خوبم تو خوبی؟
خوب مشاوره میدیانوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati منم خوبم
چیز خاصی نیستن
تو چخبر؟ دانشگاه رفتی؟ -
H_R چی بگم والا
فقط سعی کنین بفهمین چیمیگنیکم حس میکنم کازرانیان سخت میگه مخصوصا دینامیک و سینماتیک رو ولی دهم رو خیلی خوب میگه
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R چی بگم والا
فقط سعی کنین بفهمین چیمیگنیکم حس میکنم کازرانیان سخت میگه مخصوصا دینامیک و سینماتیک رو ولی دهم رو خیلی خوب میگه
نه من فک میکنم چون یه بار اونارو کامل خوندیم با اینکه تستی نبوده بهتر میشه فهمید اینارو تازه اولین باره خوندیم خب
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدترین سوتی شما چی بوده ؟؟
-
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R چی بگم والا
نه من فک میکنم چون یه بار اونارو کامل خوندیم با اینکه تستی نبوده بهتر میشه فهمید اینارو تازه اولین باره خوندیم خب
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R چی بگم والا
اصلا من بعضی وقتی متوجه نمیشم این دینامیک و سینماتیک رو چی میگه
-
Alireza saghfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دیروز سر کلاس حضوری فیزیک
-
علیرضا عفتی 2 مبنا مون کتاب مرجع
مگه مبنا هم میخواد
تو اینجا باید مبنا باشه یا مثلاً به یک دردی بخوره البته اینجا دوستان همه جوره خوبن انرژی میدن کمک می کنن رفاقت هست امر به معروف و نهی از منکر هست شهدا هستند
دعوا هست خدا واحوال پرسی هست ولی باید برای دوستی یک دلیل باشه البته همیشه دوستی هم نیست
-
romisa کلش رو مشکل ندارما میشه گفت این مشکل فیزیکم واسه مدرسست هر سه سال معلمای افتضاح ک مجبور بودم خودم بخونم الان با فیزیک دهم اوکی شدم و تستا و چیزاش رو میتونم بزنم ولی خب دوازدهم تعریف زیادی نداره
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa کلش رو مشکل ندارما میشه گفت این مشکل فیزیکم واسه مدرسست هر سه سال معلمای افتضاح ک مجبور بودم خودم بخونم الان با فیزیک دهم اوکی شدم و تستا و چیزاش رو میتونم بزنم ولی خب دوازدهم تعریف زیادی نداره
به نظر من فیزیک دهم از دوازدهم سخت تره
پس میتونی -
@bahar-khanoom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
علیرضا عفتی 2 خوب حق داری پسری ولی من خیلی عروسک دوست دارم
مگ عروسک دوسداشتن جنسیتیه
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r نه من ی پسری رو میشناسم کلکسیون عروسک داره خیلیم قشنگه ولی منظورم این بودشاید ب خاطر اینک پسرا یکم روحیه شون خشن ترع دوست نداشته باشه البته بعضی از پسرا
-
H_R چی بگم والا
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R اونا اخه خودشونم سختن
دینامیک ماهیت سوالاش بر این مبناست که برایند نیرو هاشو مساوی ma بذارین -
جلسه امروز قبل از امتحانات و آخر هم به ابن نتیجه رسید ممد کا هر چی نوشتی برا ما هم بفرست -
به نظر من فیزیک دهم از دوازدهم سخت تره
پس میتونیromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظر من دهم از دوازدهم سخت تره
پس میتونیخدا از دهنت بشنوه رمیسا
-
@miss-besharati منم خوبم
چیز خاصی نیستن
تو چخبر؟ دانشگاه رفتی؟نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati منم خوبم
چیز خاصی نیستن
تو چخبر؟ دانشگاه رفتی؟نه بابا شکست نفسی نفرما یه پا مشاوری خودت
دانشگاه نوچ:| -
@bahar-khanoom
نه کلا یکم چون از آدم گنده تره آدم احساس حقارت میکنه
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 خیلی گنده ب درد نمیخوره
-
zzz r نه من ی پسری رو میشناسم کلکسیون عروسک داره خیلیم قشنگه ولی منظورم این بودشاید ب خاطر اینک پسرا یکم روحیه شون خشن ترع دوست نداشته باشه البته بعضی از پسرا
@bahar-khanoom
خب ازش چهار پنج تا عروسک بگیرید
-
جلسه امروز قبل از امتحانات و آخر هم به ابن نتیجه رسید ممد کا هر چی نوشتی برا ما هم بفرستنوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
ماهم الان از این کارا میکنیم -
H_R چی بگم والا
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R چی بگم والا
من خودم با دینامیک مشکل ندارم اما سینماتیک و چون اولین بار که داشتم میخوندم امتحان داشتیم از 6 صبح نشستم تا 11 فک کنم 7،8 تا ویدئو از آقای داداشی دیدم خیلی اذیت شدم خدایی
بعد ساعت 11 امتحانم نگرفت
دیگه از اون موقع دید بدی نسبت بهش دارم
️
باز یکم برای آقای کازرانیان و دیدم بهتر شد