-
aaa bbb وای اون کششی هاشیادمه امسال تابستون رفتم یهویی بازوهام قفل کرده بود صاف نمیشد از آرنج
-
چرا انقد به عضلات گیر دادید
-
-
@saghi-mortazavi اره دقیقا ولی کنارش دمبل اینا هم داشتیم ولی بیشتر با اون طناب خودشه
-
aaa bbb واای
-
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چرا انقد به عضلات گیر دادید
فک نکن عضله سازی مخصوصا برا خانوما یه جوریه که همه عضله ها میزنه بیرونو ناجور میشه اون خانومایی که مسابقه شرکت میکنن هورمون مردانه میزنن که عضلاتشون بزنه بیرون وگرنه عضله سازی برا خانوما هیکلو فقط فیت میکنه نه ناجور
-
mahla bpz نمیدونم
-
@saghi-mortazavi دقیقاااا اونا خودشون انگاری مرد شدن حتی مردهاشون هم هورمون میزنن ولی تو ورزش هورمون نزنن عضله شون خیلی خوشگل میشه ورزشی خوشگل میشن
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi دقیقاااا اونا خودشون انگاری مرد شدن حتی مردهاشون هم هورمون میزنن ولی تو ورزش هورمون نزنن عضله شون خیلی خوشگل میشه ورزشی خوشگل میشن
اوهوم
-
mahla bpz من یادمه بچه بودم اسکیت تو پارک می رفتم بدمينتون هم بازی میکردم ولی خیلی یه جوری نگاه میکردن اوه داره بازی میکنیم فلان از این حرف ها حتی یدفعه یه خانمی هم رو در رو به خودم گفت خیلی ناراحت شدم از نگاه مردم هم ناراحت شدم و دیگه تو پارک بازی نمیکنم خیلی کم پیش میاد حتی دوچرخه سواری هم نگاه میکنن خب چیکار کنیم پس
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz من یادمه بچه بودم اسکیت تو پارک می رفتم بدمينتون هم بازی میکردم ولی خیلی یه جوری نگاه میکردن اوه داره بازی میکنیم فلان از این حرف ها حتی یدفعه یه خانمی هم رو در رو به خودم گفت خیلی ناراحت شدم از نگاه مردم هم ناراحت شدم و دیگه تو پارک بازی نمیکنم خیلی کم پیش میاد حتی دوچرخه سواری هم نگاه میکنن خب چیکار کنیم پس
591422/846714