-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ابراهیم طاها on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد
اینشتین که تو کار موشک نبود شما میخواستی جا در پای او بزارید
-
@جهاد پس مباحثی که تو دبیرستان خوندیم رو کامل تر میخونین ؟؟؟
-
علیرضا عفتی 2 نه لازمه حالا اینا فیزیک 1 عع
فیزیک 2 چی میشه ببیننننننننننن -
ابراهیم طاهاreplied to Fatemeh Soheilikia on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia اره 6 فصل اول فیزیک همون دبیرستانه
-
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مشاوره حرف اخر زنگ زده به بابام... میگه بده خانم زهرا(فامیلیمو فیلتر میکنم بدلایل غیر منطقی خودم)باهاش حرف بزنیم
بعد بابامم گفته من الان خونه نیستم شماره مامانمو داده
شک ندارم میخوان مخمو بخورن و شستشو بدن
هرچی حرف داشتین بگین تا به مشاورشون که قراره زنگ بزنه بگماسم مشاور میاد حالم بد میشه
قبول دارم منم اندازه چی ازشون بدم میاد
یکی داشتم انقد حرف میزد که نگم ینی
متاسفانه سیستم اموزشیشون افراد وراج رو بعنوان مشاور انتخاب میکنه
دیقا
افراد وراجو انتخاب میکنن تا انقد رو مخ طرف راه برن یارو بگه باشه بابا غلط کردم شکر خوردم چشمم کاری که میخوایو انجام میدم
بخداا
-
ولوله افتاد تو جونم
بگین چه کنم ؟
jahad.20 -
@جهاد به قول آقای همایون فر الان هم نیستن ولی یک حرف قشنگی زدن ....میگفتن بزار یک بار نمره بد بگیری .بزار سرت به سنگ بخوره(جسارت نباشه البته).دفعه بعد باعث میشه تلاشتونو اون قدر زیاد کنین که اون نمره بد از یادتون بره
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان میخوام صعود کنم مراقب خودتون باشید در حین صعود من آسیب نبیند.
۱۳۹۹/۱۰/۱۵
-
@جهاد چه خوب ....موفق باشید
-
ابراهیم طاهاreplied to Fatemeh Soheilikia on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia اره قبول دارم ولی همه این سوالارو بلد بودم و بخاطر گردن درد زمان کم اومد
-
علیرضا عفتی 2 10/16 البته
-
ابراهیم طاهاreplied to Fatemeh Soheilikia on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia همپنین
ممنونم -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ابراهیم طاها on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
@جهاد
نه الان میخوام کنم.
-
علیرضا عفتی 2 حاجی امروز 99/10/16 اععع
-
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ابراهیم طاها on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد راست میگی ؟؟؟
پس ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
-
jahad.20 الان شما جای من بودیدو این اشتباهو میکردین الان چه میکردین؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to jahad.20 on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
ببخشید در پروفتون چیکار کردید که روی اون جملات آبی میزنیم میره تو پروفایل یکی دیگه ؟
-
@جهاد به اون افراد که ازشون کپی کردین گفتین ؟؟؟ ببخشید البته قصد فضولی ندارم
-
ابراهیم طاهاreplied to Fatemeh Soheilikia on ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia نهه هنوز نگفتم الان بگم میرن میزارن کف دست استاد
595064/846714