-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa نه نرفتم
بیشترین گردش ما توی ابرسانه خیلی هنر کنیم آبرسان میریم
مگر اینکه پای خاله هام بیاد وسطعه ابرسان هیچی نداره کهخونتون اون سمتاس؟
سمت ولیعصر و شاه گلی کلی جاهای خوشگل هس لنت به کرونا:( -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to melikaaa on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
melikaaa اره تقریبا
اگه خالم حوصلش سر بره میبره میگردونتم اما اگه نه به همون آبرسان قانع ام
اره واقعا -
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار آفرین به خالت
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو مرسی
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa اره تقریبا
اگه خالم حوصلش سر بره میبره میگردونتم اما اگه نه به همون آبرسان قانع ام
اره واقعاای دون
-
حتی دلم برا نوازنده های تربیتم تنگ شده
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خواهش یک هیچ جلوییم
-
حوصلم سر رفته
-
Mr.Fantasticنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
جان من نگید ضبط شدن تفتان جدید اون شگفتانه ای بود که من تا امروز انتظارشو میکشیدم:|
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to Mr.Fantastic on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Fantastic در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جان من نگید ضبط شدن تفتان جدید اون شگفتانه ای بود که من تا امروز انتظارشو میکشیدم:|
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار زیرش رو کم کن
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو کمه
-
کنکوری امreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to کنکوری ام on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوری ام اوکی مواظب خودت باش زیاد به خودت فشار نیار
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to کنکوری ام on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهدیه بانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام چرا ؟دکتر رفتی؟
ن خودم خوب شدم
دست ساز خوب شدش
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to fateme moosavi 0 on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 سلام چطوری؟
-
زهرا از زیر آب بیا بیرون
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
مهدیه بانو چی بگم
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to مهدیه بانو on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدیه بانو خوبم بانو تو خوبی بیبی من
-
مهدیه بانو دانش آموزان آلاء دهم تجربیreplied to _Aram_ on ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار حرف بزن مثل من استقلال چه میکنه
655129/846714