-
pouya hosein pourreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor به این اوردوز نمیگن
به این میگن عطر گل زیاد بوده گرفتت -
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to fateme moosavi 0 on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 فیزیک چندم؟
-
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to pouya hosein pour on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour سلام سمیه
-
pouya hosein pourreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor با سمیه چیکار داری الان اون فرد کچله دوس سمیه میاد انجمن از طرف من حسایت رو میرسه
دابل شات -
دختر پاییز کنکور تنها امید من شده تا به همه آرزوام زود برسم
وگرنه باید حسرتشو بخورم
دیقا قله پرتابم کنکوره پزشکیو بیارم کار تمومه خیلی کارا میتونم بکنم ولی اگه نیارم همه چی بر باد -
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to pouya hosein pour on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour مرو گرفتن کو کجکی میروم
-
Ramos9248replied to pouya hosein pour on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری گرد آفزید چیه
واضح بحرف بینمدرس گردآفرید فارسی دارای ۴۶ بیت
قلمرو زبانی ادبی و فکری هر یک از بیت ها را نوشته ارسال نمایید. -
Mehdi Hosseinbor تجربیreplied to pouya hosein pour on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour خااک
من منظورم اون سمیه خاهر نوید محمد زاده بود -
pouya hosein pourreplied to Ramos9248 on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری من بعد ترم اول دیگه نمیدونم چه درسایی رو داریم
-
Ramos9248replied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
Mehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دختر پاییز کنکور تنها امید من شده تا به همه آرزوام زود برسم
وگرنه باید حسرتشو بخورم
دیقا قله پرتابم کنکوره پزشکیو بیارم کار تمومه خیلی کارا میتونم بکنم ولی اگه نیارم همه چی بر بادقله پرتاب نه سکوی پرتاب مجید دلبندم
-
Ramos9248replied to pouya hosein pour on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mehdi Hosseinbor عا گرفتم ... سعی کن درش بیاری از پرتی تا بدبخ نشدی !!
-
pouya hosein pourreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor اووووووو
بگو دا
-
MaryaM._.shreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh نه فکنم یکم زیاد خوندم هنگه
شاید
-
دختر پاییزreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi Hosseinbor میدونم چی میگی فرصتای شغلی تواون استان...
بهتره یه دوروز استراحت کنی فقط همین دوماهو با قدرت بخونی پزشکی زابل یا زاهدان میاری چون بومی هستی -
MaryaM._.shreplied to Mehdi Hosseinbor on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh الان جهرمی تاملندو فیلتر میکنه دیگه اصا نتونی بری توش
بهتر حداقل حرص نمیخورم
-
pouya hosein pourreplied to Ramos9248 on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اونا که یه چیز دیگن
توپ پرتاب
مجیدان دلبندم -
میدونم نباید ناراحت بشما اما دلتنگم
-
چشمام میسوزه
-
pouya hosein pourreplied to Ramos9248 on ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری برو جراحی تا دلت رو گشاد کنن
705659/846714