-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Infinitie. A
وضعیتت خوبه برای چی نگرانی؟
ازمون دادی بد بوده یا کنکورهای سال های اخیر رو زدی ناامید شدی؟
ناامیدی که از قلم چی هس با شدت ناامیدی از تست های کنکور کلا بحثش جداست
اول باید ببینیم چی باعث شده این حس رو داشته باشی چه تفکری؟حس فراموشی خیلی از مطالبو دارم
من هر روز روزی ۳ ساعت زیست میخوندم
ولی وقتی رسیدیم به نهاییا، مجبور شدم بقچه ایی درس بخونم
بخاطر همین الان حدود یه ۳ هفته اس شاید زیست نخوندم درست
توی دینی هم همینطور! -
3904
-
Infinitie. A تا کی امتحان داری؟
خب فکر که همه دارن همه درگیرن حتی اونی که الان تک رقمی میشه تو ازمونا نگران اینه تو کنکور تک رقمی میتونه بشه یا نه و در کل میخوام بگم این استرس واسه همه هس
چیزی که تفاوت ادماست کنترلشه که همش دست توعه
این کنترل افکار و اینکه به چی فکر می کنی دست خودته -
Infinitie. A خب نخوندی طبیعیه الان هیچ ادمی نیس که فراموش نکنه فراموشی ویژگی همست هممون فراموش می کنیم اتفاقا خوبه که فراموش کردی و استرس داری این باعث میشه بری مرورشون کنی الان وقت مرورکردنه خب طبیعیه که حجم زیادی فراموش میشه حتی سرجلسه هم ممکنه فراموش کنی ولی کاری که از دستت برمیاد اینکه تا جایی که میتونی این حجم فراموشی رو خیلیییی کاهش بدی و به حداقل برسونی و این کار درصورتی که انجام میشه و لازمش اینه که آروم باشی
همین -
romisa تا چهارشنبه این هفته
من حس میکنم واسه من بیشتره -
@dr-mahh خوبم صدف تو چطوری دختر
-
@dr-mahh خوب تر تر باشی
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Infinitie. A خب نخوندی طبیعیه الان هیچ ادمی نیس که فراموش نکنه فراموشی ویژگی همست هممون فراموش می کنیم اتفاقا خوبه که فراموش کردی و استرس داری این باعث میشه بری مرورشون کنی الان وقت مرورکردنه خب طبیعیه که حجم زیادی فراموش میشه حتی سرجلسه هم ممکنه فراموش کنی ولی کاری که از دستت برمیاد اینکه تا جایی که میتونی این حجم فراموشی رو خیلیییی کاهش بدی و به حداقل برسونی و این کار درصورتی که انجام میشه و لازمش اینه که آروم باشی
همینمنم دارم همین کارو میکنم، فقط یه ذره نامنظم شده
ترس از نتیجه هم ولم نمیکنه! -
-
یکی نیست بگه، تو که اینقدر سوسول نبودی!
خودتو جمع کن پسر! این چه قیافه ایه گرفتی!!
واقعا که! -
باشید
-
Infinitie. A خب خیلی بهش بها میدی که واقعا اینقدر لازم نیس
ذهنت دست خودته اتفاقا اینکه خونسرد باشی تو همه مراحل زندگی به کارت میاد
الان باید درستش کنی چون بعدا سر جلسه با چن تا سوال سخت پشت سر هم ممکنه بهم بریزی
میتونی برای این افکار جایگزین بذاری
مثلا سر جلسه بگی خب اگه سخته و من نمیتونم مطمئنا برای همه سخته و من الان وظیفم اینه که اونایی که بلدم رو جواب بدم یعنی قشنگ با جایگزین ها میتونی خودت رو اروم کنی -
و سلامت
-
و موفق
-
بهترین خودتون باشید
-
کنکور
-
سرجلسه
781736/846714