یه سوال زیست...
-
Virus در یه سوال زیست... گفته است:
دوستان در مورد سوال دوم عاطفه خانوم اشتباه میکنید که
به طور معمول همه سلول های گیاهی دیواره دارن
اما به طور غیر طبیعی دیواره شونو جدا میکنن تا به پروتوپلاست تبدیل شنبه سلول گیاهی که دیواره ان برداشته شده پروتوپلاست میگن..پس طبق حرف شما دیوارشو برمیدارن..یعنی تمام سلول های گیاهی دیواره دارند؟؟؟چون این تست گزینه2_94هست
-
Virus در یه سوال زیست... گفته است:
Atefeh.99 خب تست اشتباهه شما به عقلت رجوع کن
ببینید من با رجوع به عقلممیگم که تمام سلول های گیاهی دیواره دارند و پروتوپلاست به سلول گیاهی که دیوارش برداشته شده میگن
ولی نظر دوستان چیز دیگه ایه -
Atefeh.99
به نظرم خود تستو میذاشتین خیلی بهتر بود تا اینکه گزینه هاشو بذارین -
Atefeh.99 در یه سوال زیست... گفته است:
Virus سلام.ببخشید دوباره مزاحمتون میشمیه سوال داشتم
من برای زیست کتاب نشرالگو رو میخونم و همه تستاشو میزنم و بررسی میکنم و نکاتشو وارد کتابم میکنم...حالا به نظرتون برای تسلط بیشتر و مرور ,دوباره همون تستارو کارکنم یا یه کتاب تست دیگه مثل ایکیو گاج(اخه یکی میگه ایکیو خوبه یکی میگه بده)
و همینطور برای شیمی مبتکران دارم ولی میگن تستاش سادست و ایکیوی شیمی بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنیدایکیور رو بگیر
-
@Amir-Bernousi در یه سوال زیست... گفته است:
Atefeh.99
به نظرم خود تستو میذاشتین خیلی بهتر بود تا اینکه گزینه هاشو بذارینبه احتمال زیاد تست شمارشی بوده
حالا گفته چندتا درسته یا چند تاش غلطه -
Atefeh.99replied to mohammadseven_7 on ۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Atefeh.99replied to mohammadseven_7 on ۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadseven_7 در یه سوال زیست... گفته است:
Atefeh.99 در یه سوال زیست... گفته است:
Virus سلام.ببخشید دوباره مزاحمتون میشمیه سوال داشتم
من برای زیست کتاب نشرالگو رو میخونم و همه تستاشو میزنم و بررسی میکنم و نکاتشو وارد کتابم میکنم...حالا به نظرتون برای تسلط بیشتر و مرور ,دوباره همون تستارو کارکنم یا یه کتاب تست دیگه مثل ایکیو گاج(اخه یکی میگه ایکیو خوبه یکی میگه بده)
و همینطور برای شیمی مبتکران دارم ولی میگن تستاش سادست و ایکیوی شیمی بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنیدایکیور رو بگیر
برای هردو؟
-
mohammadseven_7replied to Atefeh.99 on ۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Atefeh.99 ایکیو جامع برا نظام قدیم اگه جدبدی خخیلی سبز بگیر پایه همون عکس پینکیو روشه
-
یه کتاب ایکیو شیمی میخوام بگیرم فروشنده میگه 20صفحه اولش نیستحالا نمیدونم عیبی نداره
-
mohammadseven_7replied to Atefeh.99 on ۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
179/192