کافــه میـــم♡
-
این پست پاک شده!
-
+گفت : جای من کجا لایق بود ؟
-جواب داد : به دل
+گفت : می خواهم جزین جای دگر ،
-جواب داد : به چشم -
یه مرحله از زندگی هم هست که بهش میگن:
«بی تفاوتی ناشی از صبر بیش از حد»
اینجوریه که دیگه مثل گذشته واسه نبودن ها بی قراری نمیکنی، بابت دیر جواب دادن ها ناراحت نمیشی، حساسیت هات کمتر میشه، حسودی کردنات کمرنگ تر میشه و قبول میکنی که گاهی وقتا آدما رو باید با لیاقتشون تنها بذاری همین ! -
من آدمِ جلوی کسی رو گرفتن نیستم، آدم سد راه کسی شدن برای نرفتن، آدم کشیدن چمدون از دستای یکی، آدم اینکه تویی که داری میری رو از پشت بغل کنم و هزار باره بگم نرو.
من فقط آدم وایستادن نگاه کردنم،آدم دست و پنجه نرم کردن با نبودنا، آدم سخت دل کندن از دل کنده هاش ولی خب کاش تو نرو نبودی ... -
وقتی ازم میپرسن چند سالته
دلم میخواد جواب بدم
من شب هایی رو گذروندم که اندازه ۱۰ سال طول کشید،
اونم جزو عمرم حساب میشه؟
من آدم هایی رو دیدم که ۱۰۰ سال پیرم کردن،
اونم جزو عمرم حساب میشه؟
من تجربه هایی رو داشتم که آدم ۶۰ ساله نداشته،
اونم جزو عمرم حساب میشه؟
اگه اینارو جزو عمرم حساب کنی، من سنم خیلی زیاده، خیلی...:) -
عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ دارویی هم درمانش نمیکند.
-
-
-
گاهی وقتا بودن یه آدمایی واست زیادی گرون تموم میشه ، حتی اگه برن؟ اره حتی اگه برن.
چون یجوری گند میزنن به همه چی ک حتی اگه برن هم ردش میمونه و اونوقته که اگه هر آدم دیگه ای هم بیاد تو زندگیت همش میگی نکنه اینم مث قبلیه؟
نکنه اینم منتظر ی فرصت مناسبه که زهرشو بریزه؟ یا اصلا نه، وقتی میره همش برمیگردی نگاه میکنی و میگی چرا رفت؟!
ما ک کنار هم قشنگترین هم بودیم!
و اونوقته که انگار هیچوقت نمیتونی از ته قلبت لبخند بزنی، چون تا میای وانمود کنی یادت رفته یهو یاد یه چیزایی میوفتی و همه چی کوفتت میشه .
تک تک کلماتش با پوست و استخونم درک کردم:) -
video_2024-02-11_09-34-19.mp4
فقط نیاز دارم با یه نفر حرف بزنم ...
یه نفر نه .....تو !! -
لا تعد فحبي ليس مقعدً في حديقة عامة! تمضي عنه متى شئت و ترجع إليه في أي وقت. لا تعتذر فالرصاصة التي تطلق لا تسترد...
+بازنگرد که عشقِ من، نیمکتی در تفرجگاهی عمومی نیست که هر بار بخواهی آن را ترک کنی و هر زمان که بخواهی به آن بازگردی. عذر خواهی نکن، گلولهی شلیک شده باز نمیگردد.
-غادة السمان