-
@alireza.yousefi75yahoo.com
دستت درد نکنه کلید جواب یا تشریحی هم داره؟نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary
چیزی که اونجا دادن همین بود !
هرچی هست سر کلاس حل شده -
sina ansary
چیزی که اونجا دادن همین بود !
هرچی هست سر کلاس حل شدهنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com ممنون داداش
-
@alireza.yousefi75yahoo.com ممنون داداش
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary
خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه من کلاس پیش رو دیدم باهاشون اما از پایه چیزی نخوندم اگه بخوام بتونم تستارو بزنم این همایش کافیه یا برم ببینم کلاسو بازم?
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جديد رو كي ميذاريد؟
-
سلام.استاد تو مقدمه گفتن که جزوه تست کنکور میدن.اونو میشه بزارین
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.استاد تو مقدمه گفتن که جزوه تست کنکور میدن.اونو میشه بزارین
موجوده، میتونید دانلود کنید
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جزوه تست ها را اشتباه گذاشتید
سپاس
اصلاح شد -
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/19/489
این جزوه که درسنامه است تست نداشتنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهireh4505yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/19/489
این جزوه که درسنامه است تست نداشتاصلح شد
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
هر دو جزوه هستن
لطفا پیگیری کنید مرسیبرطرف شد
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
99fatemeh در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام مرسی از زحماتتون.ببخشیدولی دوجزوه مثل هم است وتست ندارد
میتونید تست ها رو دانلود کنید، ایرادش رفع شد
-
جلسه های 10 11 12 13 رو اگه کیفیت بالا رو نمیذارین عالی دانلود کنم
اگه امکانش هست کیفیت بالا بذارین چون حجمش خیلی بالاسنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهamir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه های 10 11 12 13 رو اگه کیفیت بالا رو نمیذارین عالی دانلود کنم
اگه امکانش هست کیفیت بالا بذارین چون حجمش خیلی بالاسدر دست انجامه
-
توضیحات جلسه ها
جلسه2 در مورد کمیت اندازه گیری-دقت اندازه گیری که امسال برای اولین بار به این سبک در کنکور احتمالش هست بیاد چون قبلا در کتاب نبود
جلسه3 درمورد تفاضل وبرآیند و تدریس بردارها حل دو تست یکی برآیند و یکی کشش نخ ها با روش قضیه سینوس ها و روش ذهنی
جلسه4درمورد جزوه تست ها میگن از سال 86تا 94 هست روش سرعتی برای مثلث و قضیه سینوس ها -برآیندnنیرو صفر شود تشکیل nضلعی میدهد
جلسه5حل دو تست دیگر از بردار ها
جلسه6کولیس و ریز سنج ها و دقت آن ها و روش حل تست ناوه ها و حل دوتست ناوهنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
توضیحات جلسه ها
جلسه2 در مورد کمیت اندازه گیری-دقت اندازه گیری که امسال برای اولین بار به این سبک در کنکور احتمالش هست بیاد چون قبلا در کتاب نبود
جلسه3 درمورد تفاضل وبرآیند و تدریس بردارها حل دو تست یکی برآیند و یکی کشش نخ ها با روش قضیه سینوس ها و روش ذهنی
جلسه4درمورد جزوه تست ها میگن از سال 86تا 94 هست روش سرعتی برای مثلث و قضیه سینوس ها -برآیندnنیرو صفر شود تشکیل nضلعی میدهد
جلسه5حل دو تست دیگر از بردار ها
جلسه6کولیس و ریز سنج ها و دقت آن ها و روش حل تست ناوه ها و حل دوتست ناوهبا سپاس فراوان از شما دوست عزیز
-
استاد بزرگوار سرور گرامی جزوه تست هارا اشتباه گذاشتید اگر برایتان مقدور است فیلم هارا سریع تر قرار دهید که زودتر درس هارا تمام کنیم
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد بزرگوار سرور گرامی جزوه تست هارا اشتباه گذاشتید اگر برایتان مقدور است فیلم هارا سریع تر قرار دهید که زودتر درس هارا تمام کنیم
اصلاح شد
-
کیفیت پایین چند قسمت اخر رو نمیذارین؟
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir hossein در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کیفیت پایین چند قسمت اخر رو نمیذارین؟
تا آخر امروز انشاا... میاد رو سایت
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.خواهش میکنم اگه امکان داره فیزیک پیش رو هم در دستور کار جمع بندی قرار بدین چون 50 درصد کنکوره
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
-
اگه میشه لطفا کیفیت های پایین تر فیلم ها رو هم بزارین اگه گیفیت بالا رو میزاشین خیلی بهتر بود کیفیت عالی خیلی زیاده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شدهMohammad -ml همونطور که گفته شد ان شاالله تا آخر شب کیفیت پائین هم قرار داده میشه(با اجازه آقا سهراب و آقای شاهرخی)
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عذر خواهی می کنم میشه بگین هفته ای چند جلسه از فیلم های فیزیک را میزارین ؟ مگه این فیلم ها قبلا ظبط نشده پس چرا همه اش را باهم نمی گذارین خیال همه را راحت کنید جون به لب شدیم
-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه این جوری پیش برین تا روز کنکور مثلا تازه رسیدین به خازنها البته دست های گرم شمارا به گرمی می فشارم واز زحمات شما قدر دانی می کنم فقط یه انتقاد ساده کردم بازهم ازشما ممنونم
-
عذر خواهی می کنم میشه بگین هفته ای چند جلسه از فیلم های فیزیک را میزارین ؟ مگه این فیلم ها قبلا ظبط نشده پس چرا همه اش را باهم نمی گذارین خیال همه را راحت کنید جون به لب شدیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده324
دوست عزیز نگرانی شما کاملا قابل درکه...مطمئنا دست اندرکاران آلا نهایت سعی و تلاششون مبنی بر اینه که به موقع فیلم ها و فایل های جزوه رو آپلود کنن....اما گاهی به دلیل حجم بالای کاری ممکنه که تو آپلود فیلم ها یه کمی تاخیر پیش بیاد و از اونچه ما انتظار داریم بیشتر طول بکشه....از نظر من و شما فیلم های ضبط شده آماده آپلودن اما با کمی دقت میشه فهمید که این فیلما قبل آپلود باید یه سری مراحلی رو طی کنن و از یه سری فیلتر ها رد بشن....مثلا قسمت های غیر ضروری حذف بشن و ...
(با عرض پوزش فراوان دوست عزیز)