قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani اینستا کع نیستم
واتم کلاسامه
اینجایم بیشتر انلاینیم اموزشیه
حالا یکمم شیطونی وسطش
تو قمه نکش چشم من میخونم 🥺🥺
-
نازنین جمالی احسنتخدا میدونه اگه چیزی جز این میگفتی چی میشدممکن بود اعلامیه ات تیتر اول همه روزنامه ها بشد(مرگ یک نوجوان به دست یک قاتل زنجیره ای)البته دور از جون شما مزاح بود
-
Mobina Mobina 0 واییی قمههه ...فک میکردم فقط ماها میگیم قمهههخداروشکر که اینستا نیستی موفق باشیفقط اگه دیدم همینجور آنی ببین چی میشه
-
@ermia-mirzakhani دادا عزت زیاد 🥺
من اف شم به نفعمه
-
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani دادا عزت زیاد 🥺
من اف شم به نفعمه
چه خفن
-
Mobina Mobina 0replied to Pouya Heidari on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شده
Pouya Heidari اوووووه ببخشید
من از حضورتون مرخص میشم تا گزندی بهم نرسه
بای بای🥺
پ.ن:خیلی دیگه لوس شد -
Mobina Mobina 0 واییییعنی اینجا اینقدر خطرناکه که کسی داخلش امنیت جانی ندارهپس منم برم(وِی نمیداند اگر برود اینجا در امنیت کامل به سر میبرد)
-
Mobina Mobina 0replied to Potato on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شده
@ermia-mirzakhani تو اگه ما رو نکُشی
با اون چاقو ها یه بلا ملایی سر خودت در میاری -
Mobina Mobina 0 نه نترساینقدر داخلش مهارت دارم که به خودم آسیب نزنمدر ضمن وایسا ببینم مگه تو نرفتی؟
-
@ermia-mirzakhani چرا بابا منکه رفتم
کیبوردم هوشمنده من نیستم جام جواب ملتو میده -
@ermia-mirzakhani
-
Mobina Mobina 0 تبارک الله احسن الخالقینبه حق چیزای ندیده و نشنیده....کیبورد هوشمند دیگه چه صیغه ایهمنم که بچه ۵ ساله ام
-
Mobina Mobina 0replied to Potato on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
chichak am سلام
خواب 12:30 بیداری 7:18 -
سلام...
صبحتون بخیر..
خاب 12
بیداری 4 -
سلام ،صبح همگی بخیر
یازده خابیدم
سه بیدار شدم
روز خوش... -
سلام خیلی عالیه تایپک