سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
Hossein Karami 0
میتونید بگید شما در چه مدرسه ای درس میخوندید?FaMi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
میتونید بگید شما در چه مدرسه ای درس میخوندید?من تو مدرسه شهید دستغیب۱ شیراز درس خوندم و بدونین مدرسه تو موفقیت خیلی تاثیر خاصی نداره
-
ببخشید راه ابریشم امسال اومد شما چجوری استفاده کردین
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید راه ابریشم امسال اومد شما چجوری استفاده کردین
با سلام
ریاضی پارسال هم بود -
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید اگه وسط درس خوندن خوابتون میومد چ کار هایی میکردین ؟ و اینکه روزانه چند ساعت مطالعه مفید داشتین ؟
Morteza Khodaie در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید اگه وسط درس خوندن خوابتون میومد چ کار هایی میکردین ؟ و اینکه روزانه چند ساعت مطالعه مفید داشتین ؟
من برا جلوگیری از این عصر ها نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میخوابیدم و روزانه سال کنکور دوازده ساعت میخوندم
-
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karami -
سلام خسته نباشید
مشاور برای سال دهم زوده یا خوبه؟؟؟؟
و اینکه شما نمرات مدرستون براتون مهم بود ؟؟؟اگه مهم بود نمرتون مثلا چند میشد؟؟؟ -
ببخشید شما در آزمون ها ترازتون معمولا در چه حدی میومد و آیا براتون بیشتر تراز مهم بود یا درصد؟
و اینکه آیا مشاوری داشتید که همیشه پشتیبانیتون کنه یا اینکه مشاور نداشتین و آیا داشتن مشاور مهمه؟ARYA_DR_H در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید شما در آزمون ها ترازتون معمولا در چه حدی میومد و آیا براتون بیشتر تراز مهم بود یا درصد؟
و اینکه آیا مشاوری داشتید که همیشه پشتیبانیتون کنه یا اینکه مشاور نداشتین و آیا داشتن مشاور مهمه؟حدودا ۷۰۰۰ قلمچی و نه چون میدونستم خودم بهتر از مشاور تشخیص میدم نقاط ضعف و قوت خودمو ولی سوالامو از رتبه های برتر. پارسال میپرسیدم
-
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
؟؟؟
به سوالتون پاسخ داده بودن توی صفحه قبل.
-
سلام خسته نباشید
مشاور برای سال دهم زوده یا خوبه؟؟؟؟
و اینکه شما نمرات مدرستون براتون مهم بود ؟؟؟اگه مهم بود نمرتون مثلا چند میشد؟؟؟ -
Morteza Khodaie در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
من برا جلوگیری از این عصر ها نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میخوابیدم و روزانه سال کنکور دوازده ساعت میخوندم
Hossein Karami 0 خیلی ممنون
-
Hossein Karami 0
ببخشید فکر میکنم مقداری بد توضیح دادم. سوالم درستش این بود
در مورد ازمون قلم چی سوال داشتم.
امروزه با توجه به انلاین شدن ازمون قلم چی تقلب زیاد شده. و با توجه به این که بعضی رقبا در قلم چی شرکت نمیکنند. ایا میتوان نتیجه گرفت اگر ما ازمون را مانند قبل کرونا بدهیم ازمون قلم چی رتبه و تراز بسیار نزدیکی به کنکور دارد ؟ منظورم این است که کسانی تقلب میکنند میتواند جای رقبایی که در ازمون شرکت نمیکنند را بگیرند؟@sina-r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
ببخشید فکر میکنم مقداری بد توضیح دادم. سوالم درستش این بود
در مورد ازمون قلم چی سوال داشتم.
امروزه با توجه به انلاین شدن ازمون قلم چی تقلب زیاد شده. و با توجه به این که بعضی رقبا در قلم چی شرکت نمیکنند. ایا میتوان نتیجه گرفت اگر ما ازمون را مانند قبل کرونا بدهیم ازمون قلم چی رتبه و تراز بسیار نزدیکی به کنکور دارد ؟ منظورم این است که کسانی تقلب میکنند میتواند جای رقبایی که در ازمون شرکت نمیکنند را بگیرند؟هدف قلمچی براتون نباید رتبه باشه و اگه دانش آموز هستید که تراز بالای ۶۵۰۰ دارید خیلی تاثیر ندارن ولی اگه پایین تر هستید خیلی تاثیر داره و نمیشه در نظر گرفت و مبارکتون فقط تراز هوایی که تو هر درس میگیرید باشه نه رتبه کل و مثل اینها
-
Hossein Karami 0 سلام دوباره
امسال دروس اختصاصی تجربی همگی راه ابریشم دارند و یکم حجم کار رفته بالا و من هنوز عمومی نخوندم راهی واسه رسوندن سریع عمومی ها نیست؟
درضمن من نقطه قوتم تو فارسی و عربی و زبان واژگان هست ولی قوائد و گرامر و دستور زبان رو مشکل دارم راه حل چیه؟ -
بچه ها الان شما می تونید اینجا سوال هاتون رو از دوست آلایی تون بپرسید
و قبل اینکه سوال بپرسید حتما مصاحبه رو بخونید ممکنه سوالتون جواب داده شده باشه
اینجا هم اول سوال های دوستاتون رو بخونید که سوالتون تکراری نباشه
یادتون نره که منشن کنید
@m-an i 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
-
Hossein Karami 0 سلام و خسته نباشید شما زیست رو چطور می خوندید؟
وبا کی؟
و چند ساعت وقت می زاشتید؟
آیا نتیجه ای که می خواستین رو تو زیست به دست اوردین؟
یعنی آخرش خودتون راضی شدید؟Ilya Mansouri در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام و خسته نباشید شما زیست رو چطور می خوندید؟
وبا کی؟
و چند ساعت وقت می زاشتید؟
آیا نتیجه ای که می خواستین رو تو زیست به دست اوردین؟
یعنی آخرش خودتون راضی شدید؟من زیست رو با آقای موقاری نگاه کردم. و راضی بودم روز های تعطیل هم ۳ ساعت زیست میخوندم و به نسبت از نتیجه راضی بودم زیست رو اول کلیپ ها رو میدیدم بعد یه دور خودم میخوندم بعد تست میزدم و نکاتی که تو کتاب بود و تو تست بهش توجه میکردم رو تو کتاب زیرشون خط میکشیدم یا مینوشتم و در آخر بازهم چند دور میخوندم که متن کتاب تا حدودی حفظ شوم ولی دقت کنید قبلش باید مفهوم رو فهمیده باشید
-
hossein KARAMI 0 سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein KARAMI 0 سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟وقت شما هم بخیر
-
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
برا چه درسی؟
-
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karamiاین پست پاک شده! -
با سلام .
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
سلام مجدد.
اگر من در تابستان یک ماه برای دهم و یک ماه برای یازدهم قرار بدم ، و ۱۵ روز برای دوازدهم ایا مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
-
سلام خوب هستید شما؟
hossein karamiمهدیس فیروزی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام خوب هستید شما؟
hossein karami?
-
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟علیرضا عفتی 2 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟اول بستگی به خودت داره ولی من ۸ ساعت تا ۹ ساعت روز تعطیل و ۴ ساعت هم روز بعد مدرسه میخوندم
-
@m-an i 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
Soheil Mo200 چرا پاسخ من رو نمیدید