سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
برا چه درسی؟
-
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karamiاین پست پاک شده! -
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
من تو تابستون کل دهم رو خوندم و یه مقداری پیشروی دوازدهم داشتم کل سه ماه
سلام مجدد.
اگر من در تابستان یک ماه برای دهم و یک ماه برای یازدهم قرار بدم ، و ۱۵ روز برای دوازدهم ایا مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
-
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karamiمهدیس فیروزی در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام خوب هستید شما؟
hossein karami?
-
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟علیرضا عفتی 2 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟اول بستگی به خودت داره ولی من ۸ ساعت تا ۹ ساعت روز تعطیل و ۴ ساعت هم روز بعد مدرسه میخوندم
-
@m-an i 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
Soheil Mo200 چرا پاسخ من رو نمیدید
-
Soheil Mo200 چرا پاسخ من رو نمیدید
Soheil Mo200
صبر کنید سوالات رو به ترتیب جواب میدن. -
سلام
من الان در حد صفر هستم و امسال سال کنکورمه
به نظرتون با این وضعیت اگر بخونم میتونم امسال رتبه خوبی رو بدست بیارم
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنیدمحمدمهدی حسین پور در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنیداگه تمام تلاشتون رو بکنید و روزی ۱۲ ساعت بخونید میتونم باقدرت بهت بگم که پزشکی رو میاری و اگه کیفیت خوندنت هم خوب باشه میتونی دانشگاه های خوب هم قبول بشی ولی باید اراده داشته باشی
-
یه سوال دیگر و تمام.
من الان همراه کلاس های انلاین حدودا یازده ساعت مطالعه دارم و تست های اموزشی میزنم اما مشکل این جاست که من وقت نمیکنم از پایه مرور خوبی داشته باشم همین طور در عمومی. البته الان مدام دارم تست عمومی میزنم مخصوصا در فارسی اما نتیجه رضایت بخشی نداشته ام. و باید بگم که قبلا از عمومی ها مطالعه و... نداشته ام و فقط امسال است که سخت میخوانم.چه کار کنم؟ -
بچه ها الان شما می تونید اینجا سوال هاتون رو از دوست آلایی تون بپرسید
و قبل اینکه سوال بپرسید حتما مصاحبه رو بخونید ممکنه سوالتون جواب داده شده باشه
اینجا هم اول سوال های دوستاتون رو بخونید که سوالتون تکراری نباشه
یادتون نره که منشن کنید
@m-an درضمن خدایی از اساتید دیگر بجز الا استفاده کردید؟
از کدام اساتید الا استفاده کردی؟
-
محمدمهدی حسین پور در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنیداگه تمام تلاشتون رو بکنید و روزی ۱۲ ساعت بخونید میتونم باقدرت بهت بگم که پزشکی رو میاری و اگه کیفیت خوندنت هم خوب باشه میتونی دانشگاه های خوب هم قبول بشی ولی باید اراده داشته باشی
Hossein Karami 0 سلام. لطفاً شیوه تحلیل آزمون رو بگید.ممنون
-
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
چ جوری توی سال دوازدهم هم برای دروس مدرسه و امتحانات و هم کنکوری خوندن و تست زدن وقت بزاریم؟
شما چ جوری واسه این موضوع مدیریت زمان میکردین و در طول هفته چقدر برای دروس مدرسه و چقدر برای کنکور وقت میذاشتید؟
و روزایی ک مدرسه میرفتین چند ساعت مطالعه واسه کنکور داشتین؟
aaa bbb در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
چ جوری توی سال دوازدهم هم برای دروس مدرسه و امتحانات و هم کنکوری خوندن و تست زدن وقت بزاریم؟
شما چ جوری واسه این موضوع مدیریت زمان میکردین و در طول هفته چقدر برای دروس مدرسه و چقدر برای کنکور وقت میذاشتید؟
من برای همین خیلی به امتحان های مدرسه کاری نداشتم و تمام وقت برای کنکور میخوندم و مدرسه هم فقط برا امتحان ترم میخوندم و ۵ ساعت روز مدرسه میخوندم
-
محمدمهدی حسین پور در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام
یا نه دیگه دیر شده
Hossein Karami 0
سلام،مرسی از اینکه با حوصله جواب بچه ها رو میدید،امیدوارم بزودی جوابش بیاد.تک سوال من از شما اینکه
بزرگترین چالش غیردرسی که توی سال کنکور داشتید چی بود و چطور رفعش کردید؟ -
hossein KARAMI 0
ببخشید فاصله بین تست آموزشی و تست زمانی زدن چقدر باید باشه ؟؟
و اینکه من که یازدهم هستم لازمه از الان تست زمان دار هم بزنم یا همون تست آموزشی کافیه ؟Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein KARAMI 0
و اینکه من که یازدهم هستم لازمه از الان تست زمان دار هم بزنم یا همون تست آموزشی کافیه ؟بهتره بزنی تا عادت کنی ولی میتونی بیشتر وقت بدی و فاصله هم در حدی باشه که شما وقتی تست زمان دار میزنید که کل آموزشی ها رو زده باشید
-
رضا امیری در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام. من دهم هستم. خواستم ببینم شما چطوری آزمون رو تحلیل میکردید؟
سلام فقط غلط ها و نزده هامو بررسی میکردم و نکاتشو تو یک دفتر مخصوص با صورت سوال مینوشتم
-
یعنی ۴۰۰ تا تست باید بزنیم واقعا نابود شدم
یعنی ۴۰۰ تا تست باید بزنیم واقعا نابود شدم
بستگی به خودتون داره ولی من چون کلا شیمی ضعیف بودم مجبور بودم سوال زیاد بزنم
-
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
من برای همین خیلی به امتحان های مدرسه کاری نداشتم و تمام وقت برای کنکور میخوندم و مدرسه هم فقط برا امتحان ترم میخوندم و ۵ ساعت روز مدرسه میخوندم
Hossein Karami 0 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
⚘
-
Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein KARAMI 0
و اینکه من که یازدهم هستم لازمه از الان تست زمان دار هم بزنم یا همون تست آموزشی کافیه ؟بهتره بزنی تا عادت کنی ولی میتونی بیشتر وقت بدی و فاصله هم در حدی باشه که شما وقتی تست زمان دار میزنید که کل آموزشی ها رو زده باشید
Hossein Karami 0 اصلا حال درس ندارم چیکارکنم؟ تو تابستون تا 12 ساعت رسیدم ولی الان اصلا دلم به کار نمیره فک میکردن از اول پاییز به 15 ساعت میرسم ولی الان به زور 2 ساعت میخونم!
-
Hossein Karami 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
Soheil Mo200 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
گاج ساده و iq خوبه و بنظرم خودت یه جلسه از هر استاد ببین ببین کدومش برات قابل فهم تره
-
الان یعنی چی کار کنیم تعداد تستا بره بالا
الان یعنی چی کار کنیم تعداد تستا بره بالا
وقت بیشتری بذارید