دارندگان و دوستاران گل و گیاه
-
سلام
اولا خواستم بگم که تاپیک خیلی تاپیک خوبیه
به بهونه ی همینم خواستم این عزیز دلو بهتون معرفی کنم
البته نه اسمشو میدونم نه رسمشو ولی تنها کاکتوسیه که تو شرایط سخت اتاق من پای من موند و رشد کرد ؛ اوایل رشد چندانی نداشت ولی وقتی جوونه زد یهو به سرعت رشد کرد (انگار فقط یه استارت میخواست )
این قسمتای سبز کم رنگ و اون قسمتای نازک تر بخشایی هستن که تازه بهش اضافه شدن
من که عاشقشم واقعااااااااا
رفیق روزای سختمهنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi سلام الان دیدم که برا اولین بار کاکتوسا هم درس بخونن!
رشتسون چیه؟ -
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour در دارندگان و دوستاران گل و گیاه گفته است:
گل ساعتی یا گل پیچ ساعتی گیاهی است رونده که دور اجسام می پیچد و رشد می کند. دارای گلهای زیبا و رنگی است. نام علمی گل ساعتی Passiflora spp است. طول شاخه های گل ساعتی تا 9 متر می رسد. گل ساعتی میوه هایی نیز تولید می کند که خواص دارویی دارد.
گل ساعتی یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان بی خوابی و آرامش بخشیدن به خواب است.
نور مناسب:
گل پیچ ساعتی روزانه به حداقل 4 الى 6 ساعت نور مستقیم آفتاب نیاز دارد. در مکان هایی که هوا در تابستان بسیار گرم می شود وجود مکانی که در اواسط روز نیم سایه است به رشد این گیاه کمک می کند. همچنین نور مستقیم صبحگاهی به نور مستقیم در عصر هنگام ارجحیت دارد. مکان های سایه که فاقد تابش اشعه مستقیم آفتاب هستند می توانند منجر به کاهش گلدهی گیاه و همچنین عدم شکوفایی گلها و ریزش غنچه های گل شوند.آبیاری:
گلدهی این گیاه زمانی به خوبی انجام می گیرد که خاک از رطوبت و آبیاری مناسبی برخوردار باشد و این گیاه چندان خشکی خاک را خوب تحمل نمی کند. بنابراین با از دست دادن رطوبت سطح خاک، گیاه را آبیاری کنید. توجه داشته باشید که اصولا گیاهی که در گلدان نگهداری میشود زودتر از گیاهی که در بستر باغچه قرار دارد به آبیاری نیاز می یابد. در طی فصول پاییز و زمستان اجازه دهید تا خاک تقریبا خشک شود و سپس گیاه را آبیاری کرد.خاک مناسب:
گل ساعتی به خاکی با زهکش خوب نیز دارد. به عنوان مثل می توان از مخلوط ماسه با پیت ماس و خاک معمولی و یا خاک معمولی با خاک برگ و شن استفاده کرد.🩸کوددهی:
برای کوددهی در طی فصل رشد میتوانید هر دو ماه از کود کامل مانند سه بیست استفاده کنید. گل ساعتی را میتوانید داخل باغچه و باغ هم بکارید.این گل کاربرد زینتی و دارویی دارد و سریع الرشد است. این گیاه عجیب و زیبا را دیده بودید؟
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
pouya hosein pour در دارندگان و دوستاران گل و گیاه گفته است:
این گیاه اسمش گیاه شویدی و یا مارچوبه تزیینی هستش
نامگذاری شویدی بخاطر شبیه بودن برگاش به برگ شوید هستش
و نامگذاری وی به مارچوبه به خاطر جوانه هایی هستند که از زمین بیرون می ایند و ان جوانه ها شبیه مارچوبه است ول نازک تر
رشد سریع داره
و همون برگی هست که تو شاخه گل رز پشتش میزارن -
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
من از گیاه شویدی دارم ولی از ساعتی نه عکس شویدی خودم رو گذاشتم
-
من از گیاه شویدی دارم ولی از ساعتی نه عکس شویدی خودم رو گذاشتم
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
گل شمعدونی؟ -
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
چچچ باحاله.
اون پایینیش گل پیچ خرگوشیه؟؟؟ -
pouya hosein pour
گل شمعدونی؟نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 سه گونه دارم تو پنج گلدون عکس یکیش رو هم اولین نفره که اومده تو این تاپیک
-
pouya hosein pour
چچچ باحاله.
اون پایینیش گل پیچ خرگوشیه؟؟؟نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@یاسمن-کیانی
نه نهال گردوست -
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوبه که
-
سلام خوبه که
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 سلام چی خوبه؟
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@یاسمن-کیانی در دارندگان و دوستاران گل و گیاه گفته است:
@dr-rashidi
چه گوگولیه
زنده باشه
ممنونم عزیزم
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نام گیاه: آگلونما
نام انگلیسی: Aglaonema commutatum schott️میدونستین سوختن برگای بعضی گیاها واسه اینه که روشون آب ریختین؟
بعضی گیاها مثل سرخس از آب ریختن روی برگاشون بدشون میاد و برعکس بعضی مثل آگلونما آبپاشی رو دوس دارن.
گیاهان آپارتمانی که به نور کم نیاز دارند و نگهداریشون راحته مثل آگلونما.
آگلونما برگای زیبایی داره و نور کم میخواد و علاوه بر این اگه شاداب باشه گل های سفید کوچکی میده که وقتی از بین میرن به میوه های قرمز خوشگلی تبدیل میشن.
برگ هاى آگلونما نسبت به خشکى هوا حساس هستند و بهتر است در آپارتمان هاى گرم و خشک هر روز سطح برگ ها با آب اسپرى (ریز) شود.
آگلونما مناسب پنجره شمالی که نورکمتری داره.
هروقت خاکش خشک شد آبیاری کنید که برگاش زرد نشه و ریشش نپوسه.
اگر برگ آگلونما پژمرده است و یا نوک برگ قهوه ای شده بدانید که رطوبت گلدان به اندازه کافی تامین نمی شود.
️اگر برگ ها پیچیده است یا لبه های آن موج دار شده، دمای هوای محیط سرد است.
مراقب باشید نورزیاد، آفتاب، برگ های آگلونما رو زرد وسوخته میکنه پس با فاصله از نور زیاد بزارید
-
نام انگلیسی: Aglaonema commutatum schott️میدونستین سوختن برگای بعضی گیاها واسه اینه که روشون آب ریختین؟
بعضی گیاها مثل سرخس از آب ریختن روی برگاشون بدشون میاد و برعکس بعضی مثل آگلونما آبپاشی رو دوس دارن.
آگلونما برگای زیبایی داره و نور کم میخواد و علاوه بر این اگه شاداب باشه گل های سفید کوچکی میده که وقتی از بین میرن به میوه های قرمز خوشگلی تبدیل میشن.
برگ هاى آگلونما نسبت به خشکى هوا حساس هستند و بهتر است در آپارتمان هاى گرم و خشک هر روز سطح برگ ها با آب اسپرى (ریز) شود.
اگر برگ آگلونما پژمرده است و یا نوک برگ قهوه ای شده بدانید که رطوبت گلدان به اندازه کافی تامین نمی شود.
مراقب باشید نورزیاد، آفتاب، برگ های آگلونما رو زرد وسوخته میکنه پس با فاصله از نور زیاد بزارید
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۹، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در دارندگان و دوستاران گل و گیاه گفته است:
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام عکس پروفایلتون چه نوع گیاهی هست؟
-
سلام عکس پروفایلتون چه نوع گیاهی هست؟
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 عکس کدوم پروفایل؟ 
-
شکار لحظه ها
.
.
.لحظه روند شدن پیامای این تاپیک
مرسی که اومدین
نازنین جمالی 0
راضیه دهقانی
zeinab dehghani
@Sara-Haghighatrad
Hhh Hh Mahsa Najafi
@haniehno
aynaz masoumi
@Amir-Bernousiتا اين لحظه شما دوستایی هستید که من تو این تاپیک پیدا کردم
با تشکر پویا
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour هِلوووووو