دارندگان و دوستاران گل و گیاه
-
pouya hosein pour
ممنوننوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh خواهش می کنم
-
Hhh Hh اینطوری ثمر نمیده، من خودم برای زیبایی انتخاب کردم، حالا میوه هم داد که چه بهتر
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
ثمر میده ولی اگه بخواد خرما بده باید ماده باشه که شانسیه -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
فک نکنم تو خونه میوه بده -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh باید نرو ماده کنار هم باشن والا نمیده
-
Hhh Hh
فک نکنم تو خونه میوه بدهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour داخل حیاط میده
-
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویانوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour تاپیک باحالیه منم عکس گل هامونو بعداً میزارم
️
-
Hhh Hh
فک نکنم تو خونه میوه بدهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour تا گوساله گاو شو دل صاحبش آب شود
ما یدونه خونه مامان بزرگم داریم قریب به ۳۰ ساله فقط ماشاالله قد علم کرده -
pouya hosein pour داخل حیاط میده
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 اخه تو تبریز یه سال بیرون نمیتونه بمونه اینجا یخ بندون داره و سرما و غیره
عجب اختلافی -
نازنین جمالی 0 اخه تو تبریز یه سال بیرون نمیتونه بمونه اینجا یخ بندون داره و سرما و غیره
عجب اختلافینوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@pouya-hosein-pourاون که اره
-
Hhh Hh
فک نکنم تو خونه میوه بدهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
کلا ثمردهیش بالای ۳ ساله که دیگه بزرگ شده و قابل نگه داری در خونه نیست -
pouya hosein pour تاپیک باحالیه منم عکس گل هامونو بعداً میزارم
️
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
مرسی که هستیمرسی از همگان که اومدن و هستن تو این تاپیک
-
pouya hosein pour
کلا ثمردهیش بالای ۳ ساله که دیگه بزرگ شده و قابل نگه داری در خونه نیستنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh
پدر من تو خونه کاشت بیست سال هم تو خونه موند بعد بی محلی شد بهش مرد -
Hhh Hh باید نرو ماده کنار هم باشن والا نمیده
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0
حتما نه
فقط لازمه که گل نخل نر رو به ماده برسونن
یکیش برای ۱۰۰ تا ماده کافیه -
نازنین جمالی 0
حتما نه
فقط لازمه که گل نخل نر رو به ماده برسونن
یکیش برای ۱۰۰ تا ماده کافیهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh
عین پسته میمونه -
Hhh Hh
پدر من تو خونه کاشت بیست سال هم تو خونه موند بعد بی محلی شد بهش مردنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
شاید نخل تزئینی بوده -
pouya hosein pour
شاید نخل تزئینی بودهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh نه از میوه ای که از بم صادر میشه کاشته بود
من زنده بودنش رو ده سال به چشم دیدم -
Hhh Hh نه از میوه ای که از بم صادر میشه کاشته بود
من زنده بودنش رو ده سال به چشم دیدمنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
جالبه -
pouya hosein pour
جالبهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh سه سال بعد خشک شدن من هم راه پدر را در پیش گرفتم و یکی کاشتم
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینم عکس برگ بیدم
گل سفید میده
دوساله که با من هستش
و سخت ترین بی ابی ها رو بهش تحملوندم ولی زنده موندهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour عمه من گل صورنیشو داره خیلی نازن