دارندگان و دوستاران گل و گیاه
-
pouya hosein pour نرگسه ها
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaynaz masoumi اخه اینجا نرگس نداریم
شبیه این گلا من اونارو میشناختممعذرت
-
pouya hosein pour ۵ماه میشه
-
pouya hosein pour ۵ماه میشه
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
pouya hosein pour مرسی
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الان س ساله ی کاکتوس دارم ...حتی یکی دونه خارش هم تغییری نکرده....:/
نورآفتاب بهش میرسه...هفته ای ی قاشق آب بهش میرسه
ولی خب لنتی هیچ تغییری نمیکنه....
تاکنکورم اگه ی دونه خارش تغییری نکرد میندازمش دور.........
شماهاهم شاهد -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من الان س ساله ی کاکتوس دارم ...حتی یکی دونه خارش هم تغییری نکرده....:/
نورآفتاب بهش میرسه...هفته ای ی قاشق آب بهش میرسه
ولی خب لنتی هیچ تغییری نمیکنه....
تاکنکورم اگه ی دونه خارش تغییری نکرد میندازمش دور.........
شماهاهم شاهدنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شدهzeinab dehghani عکسش رو بفرست گونش رو ببینم با اون بگم چطور بهش برسی کاکتوس ها رشد خوبی دارن
-
نازنین جمالی 0 سلام فهمیدم چرا همه شمعدون هاتون که خریدین خشک شدن!
الان به فکرم رسیدنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour چرا؟؟
-
pouya hosein pour چرا؟؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 از گلخونه می خرید؟
-
نازنین جمالی 0 از گلخونه می خرید؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour یه بار اره ولی چند بار کادو یه بارم از یه مغاز
-
pouya hosein pour یه بار اره ولی چند بار کادو یه بارم از یه مغاز
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچون از یه جای مرطوب اومده و چون خونه رطوبت کمه میمیره
.
پس باید وقتی اوردی روش نایلون بکش و هر روز کم کم نایلون رو یه مدت بردار و دوباره بزار و روز بعد بیشتر کن زمانش رو تا به خونه و رطوبتش عادت کنه -
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویا -
سلاام
اینا بچه های سانسوریا مخملی هاس
بچه هاش موندن اما خوداشون نمیدونم چرا یکی یکی خشک شدن🥲میدونین شرایط نگه داریشون چجوریه؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-haghighatrad خاکش هر وقت خشک شد نزار خشک شه با یه اب کوچک هم بشه همیشه مرطوب نگهش دار
-
@sara-haghighatrad خاکش هر وقت خشک شد نزار خشک شه با یه اب کوچک هم بشه همیشه مرطوب نگهش دار
pouya hosein pour
کلا باید چند وقت یه بار آب داد؟ -
چون از یه جای مرطوب اومده و چون خونه رطوبت کمه میمیره
.
پس باید وقتی اوردی روش نایلون بکش و هر روز کم کم نایلون رو یه مدت بردار و دوباره بزار و روز بعد بیشتر کن زمانش رو تا به خونه و رطوبتش عادت کنهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مرسی
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویا -
اینم کاکتوسای من چند وقتی هست خاکشو عوض نکردم
نازنین جمالی 0 میشه از اون کاکتوس فینگیلیا از نزدیک عکس بدی؟
-
نازنین جمالی 0 میشه از اون کاکتوس فینگیلیا از نزدیک عکس بدی؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده